Grindr waar tops en bottoms wonen.Grindr, de dating app voor homo's en biseksuele mannen, heeft zopas de landen onthuld met het hoogste aantal tops en bottoms. De wereldwijde hook-up-app is actief in bijna elk land ter wereld, maar sommige regio's hebben duidelijk andere voorkeuren dan andere.

Het grootste deel van de gebruikers die zichzelf omschrijven als bottom wonen in Vietnam, Zweden, Thailand, Peru en Zuid-Afrika. En terwijl in Nigeria homoseksualiteit strafbaar is bevinden zich aldaar de meeste mannen die zichzelf omschrijven als top, gevolgd door landen als Marokko, India, Chili en Israël. Verder zegt men bij Grindr dat wanneer een man zoekt naar een man die in is voor bijna alles Zuid Amerika de beste plaats is met mannen uit Venezuela, Guatemala en Argentinië.

Bij zijn data voegt Grindr een belangrijke verduidelijking toe: “Deze gegevens vertegenwoordigen slechts een onderafdeling van onze gebruikers (niet alle Grindr-gebruikers nemen deze informatie op in hun profielen), en Grindr zelf vertegenwoordigt slechts een onderafdeling van de wereldwijde homo gemeenschap. "Het is dus belangrijk op te merken dat dit niet bedoeld is als een uitgebreid of wetenschappelijk rapport over wereldwijde homoseks en datinggedrag. "In plaats daarvan is het bedoeld als een leuke en informele manier om onze gebruikers te helpen elkaar beter te leren kennen, om als ijsbreker te dienen voor gesprekken in de app en om wat inzicht te geven in de activiteitstrends van Grindr van het jaar."

Tot slot blijkt uit meer algemene gegevens dat de Verenigde Staten de grootste markt is voor de app, gevolgd door Brazilië, Mexico, India en het Verenigd Koninkrijk. Tot slot onthulde Grindr ook de meest genoemde artiesten binnen de app waaruit blijkt dat Lady Gaga en Ariana Grande het populairst zijn onder homo's en biseksuele mannen met een Grindr profiel.

Ter info: Top of bottom zijn rollen die mensen (zowel homo, bi-man als hetero) aan kunnen nemen tijdens seksueel verkeer. Een top is iemand die tijdens de geslachtsdaad penetreert (de handelende partner), een bottom is degene die gepenetreerd wordt (de ontvangende partner).

Lees ook
Homo Bottoms hebben vaker meerdere oudere broers (2018)
Homo top of bottom zijn is voornamelijk biologisch bepaald (2017)

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - 12/2020

Dit bericht is gepost op 22 December, 2020 en 988 keer gelezen.