Italiaanse Olympisch sportster uit de kast door Nederlandse vriendin.Zondag is de Italiaanse Olympisch boogschutter (handboogschieten) Lucilla Boari, 24, uit de kast gekomen na het ontvangen van een onverwachte video boodschap van haar Nederlandse vriendin.

Boari won recent brons op de Olympische Spelen in Tokio. Na haar onverwinning nam ze deel aan een pers conferentie voor de Italiaanse media. Tijdens het interview kreeg ze onverwacht een video boodschap van haar vriendin Saane De Laat, een Nederlandse boogschutter die niet in Tokio aanwezig is.

"Gefeliciteerd!" zei de Laat, terwijl Boari vrolijk naar de camera grijnsde. Het is super, super, super, geweldig en ik ben supertrots op je. Ik kan niet wachten tot je hier bent, zodat ik je de grootste knuffel kan geven die er is. Ik hou zoveel van je. Goed werk."

Boari zag er zichtbaar geƫmotioneerd uit toen ze naar het bericht luisterde, en de tranen sprongen in haar ogen. "Dat is Sanne, mijn vriendin", zei ze met een trotse glimlach tegen de verslaggevers, waarmee ze meteen uit de kast kwam.

Eerder kon je bij holebi info al lezen over een andere coming out op de spelen en het feit dat er dit jaar een record aantal openlijke holebi's en transgender deelnemen aan de Olympische Spelen in Tokio.

Lees ook
168 LGBT atleten op Olypische Spelen, coming out en love statement

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Augustus 2021
.

Dit bericht is gepost op 02 August, 2021 en 1070 keer gelezen.