Jonathan Van Ness in stilte gehuwd met vriend.Jonathan Van Ness, 33, Amerikaanse kapper, podcast-host, activist, acteur, auteur en televisiepersoonlijkheid bekende op sociale media dat hij al sinds afgelopen zomer is gehuwd met zijn vriend Mark Peacock, 33.

Hij kondigde het nieuws zelf aan op de eerste dag van het nieuwe jaar. Van Ness liet weten dat hij afgelopen zomer in alle stilte is gehuwd met zijn vriend Mark Peacock. Op Instagram schreef hij vervolgens: "Dankjewel universum dat je me hier hebt toegestaan en dank aan iedereen die me heeft gesteund. 2020 was een jaar als geen ander. Ik voerde campagne en raakte meer politiek betrokken. Ik beëindigde mijn tournee in Australië en Nieuw-Zeeland, want wat ik niet wist zou mijn laatste stand-up show zijn voor wie weet hoe lang. Ik ben getrouwd met mijn beste vriend en heb een liefdevolle partner om mijn leven mee op te bouwen. "

Enkele minuten later schreef hij: 'Verrassing! We zijn getrouwd in de achtertuin van een huis dat we deze zomer huurden met een rechter en een fotograaf. Onze ouders keken mee via FaceTime. Ik hou van mijn Mark en we zijn zo blij om dit nieuws te delen. Gelukkig nieuwjaar! " Kersvers echtgenoot Mark Peacock deelde hetzelfde nieuws en onthulde daarbij het nieuwste lid van de familie, namelijk Pablo de Jack Russell.

In 2019 kon je bij holebi info al lezen dat Van Ness bekende dat hij al jaren hiv-positief is. Hij kreeg naar eigen zeggen de diagnose op 25- jarige leeftijd. Van Ness is vooral bekend als één van de vijf hoofdrolspelers in de Netflix serie 'Queer Eye'. Hij is al jaren openlijk homo maar omschrijft zichzelf verder als niet-binair en wil dat mensen voornaamwoorden gebruiken als 'hem' en 'zijn' wanneer het over zijn persoon gaat.

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Januari 2021

Dit bericht is gepost op 02 January, 2021 en 1059 keer gelezen.