Reclamevideo vader & homo zoon gaat viraal.Een reclame video van Doritos over een vader en zijn homo zoon is viraal gegaan en heeft kijkers tot tranen van vreugde gebracht over de mooie holebi verhaallijn gebaseerd op een echt gezin. De advertentie werd kort voor kerstmis vrijgegeven door Doritos Mexico, maar gaat nu pas viraal.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, wordt de advertentie geopend wanneer een zoon zijn vader belt om hem te laten weten dat hij zijn ‘vriend Manuel van de universiteit’ met kerst mee naar huis neemt, aangezien hij niemand heeft om de vakantie mee door te brengen. De video, getiteld The Best Gift, wordt verteld door de vader, die een Reddit-bericht voorleest dat hij aan het schrijven is en om advies vraagt om zijn zoon te laten weten dat hij geliefd en geaccepteerd is, aangezien hij terecht vermoedt dat Manuel meer is dan een vriend voor hem. zoon.

Hij zegt: "Ik ben een 52-jarige, gescheiden vader en ik heb hulp nodig. Mijn zoon en zijn vriend zijn een koppel en ze durven het me niet te vertellen. " De vader schrijft verder dat zijn zoon de relatie subtiel probeert te houden maar dat de relatie erg tussen zijn zoon en diens vriend erg duidelijk is. Vooral wanneer de zoon op restaurant per ongeluk zijn vriend met 'liefste' aanspreekt weet de vader het zeker.

De vader scrolt door de vele positieve reacties op Reddit, en hij bedankt hen voor hun advies. De advertentie eindigt met de vader die zijn zoon laat weten dat hij van hem houdt zoals hij is, en ze omhelzen elkaar. Doritos Mexico plaatste een kortere versie van de advertentie op Twitter, met de mededeling: “Het beste cadeau dat je deze kerst kunt geven, is door iemand te accepteren zoals hij is. #PrideAllYear. "

Video met Engelse ondertitels:holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Januari 2021

Dit bericht is gepost op 08 January, 2021 en 1100 keer gelezen.