Video: Trump feest terwijl hij naar bestormers van Capitool keek.Buitenlandse holebi media maakt melding van het feit dat #Trump, zijn familie en naaste bondgenoten feest vierden terwijl ze naar beelden keken van Trump supporters die het Capitool bestormen terwijl het liedje 'Gloria' van Laura Branigan door de feestzaal klinkt.

In de videobeelden is te zien dat de Trump familie mee neuriën met de 'holebi' anthem 'Gloria' uit de jaren tachtig terwijl ze de Trump supporters die het #Capitool bestormden prezen. Het onthulde dat Trump zelf ook naar de bewakingsbeelden van de zogenaamde 'Save America' bijeenkomst keek en dat hij zelf en zijn familie de beelden opnamen op hun mobiele telefoons. Zoon Donald Trump Junior prees de aanvallers van de democratie, en is ook degene die vooral te horen en te zien is in de video.

Trump Junior deed eerder naar aanleiding van het feit dat zijn vader van Twitter werd verbannen nog volgende vreemde uitspraak: "Vader had niet permanent van Twitter moeten worden geschorst omdat hij geen homoseksuelen heeft vermoord ". Bekijk hieronder de video met eveneens een reactie van Laura Branigan na het gebruik van haar song tijdens de Trump familie en vrienden bijeenkomst:holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Januari 2021

Dit bericht is gepost op 11 January, 2021 en 990 keer gelezen.