Olympische sporters kwamen als koppel uit de kast.Olympiërs Kristie Mewis, 30, en Sam Kerr, 27, hebben onthuld dat ze officieel aan het daten zijn met een foto op Instagram. Er gingen al een tijdje geruchten dat de twee sportvrouwen een relatie zouden hebben, wat nu dus werd bevestigd.

De Australische voetbalster Sam Kerr maakte zopas hun relatie met een foto bekend op Instagram, waarop ze zelf te zien is met haar vriendin de Amerikaanse voetbalster Kristie Mewis terwijl ze knuffelen en kussen. (foto links)

Op de spelen in Tokio streden de dames tegen elkaar in de strijd om het winnen van een bronzen medaille. Mewis en haar team USA wonnen. De overwinning liet het Australische team van Kerr bedroefd achter waarna Mewis haar vriendin trooste op het Olympisch veld, waarna de geruchten die al enige tijd in de lucht hingen dat de twee een relatie hebben nog sterker, en werd deze zopas bevestigd via Instagram.

Eerder kon je bij holebi info al lezen dat er tijdens de spelen in Tokio twee sporters uit de kast zijn gekomen. De Poolse roeister Katarzyna Zillmann en de Italiaanse handboogschietster Lucilla Boari die onthulde dat ze een Nederlandse vriendin heeft uit dezelfde sport dicipline.

Er namen 168 openlijke holebi & trans+ atleten deel aan de spelen, 52 wonnen een medaille, waaronder een ruime meerderheid gewonnen door vrouwen. De holebi & trans+ atleten wonnen samen: 11 gouden, 12 zilveren en negen bronzen Olympische medailles.

Lees ook
LGBT Olympische Spelen: 11 gouden, 12 zilveren en 9 bronzen medailles
Olympisch holebi & transgender nieuws + foto's
168 LGBT atleten op Olypische Spelen + coming out en love statement
Meer trans en niet-binaire deelnemers Olympische Spelen dan gedacht
Italiaanse Olympisch sportster uit de kast door Nederlandse vriendin

holebi info - eigen berichtgeving - copyright @ holebi.info - Augustus 13 - 2021.

.

Dit bericht is gepost op 13 August, 2021 en 967 keer gelezen.