Moeder van holebi vriendelijke Brad Pitt is zeer homofobisch.
Acteur Brad Pitt staat al jaren bekend als een holebi vriendelijk acteur, net als zijn toekomstige bruid Angelina Jolie. Maar de moeder van Pitt (foto links) is alles behalve holebi vriendelijk, dat blijkt uit een open brief aan de eindredacteur van Missouri News-Leader.

Jane Pitt steekt haar steun voor de mormoonse Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney niet onder stoelen of banken. In haar brief schrijft ze onder andere: "Elke christen zou eens goed moeten nadenken voor hij weigert te stemmen voor een familieman die moraal hoog in het vaandel draagt, tegen abortus is en net zoals een goede christen tegen het homohuwelijk is."

Pitt's moeder gaat nog verder: "Elke christen die niet stemt geeft eigenlijk zijn stem aan Romney's tegenstander, Barack Hussein Obama, een man die jarenlang lid was van de kerk van Jeremiah Wright, nooit een ceremonie organiseerde om de Nationale Dag van het Gebed in de kijker te zetten en die een liberaal is die voor het homohuwelijk is en die het doden van ongeboren baby's goedkeurt." De brief van Jane Pitt is een reactie op een brief van een andere lezer die schreef dat traditionele christenen in gelijke rechten voor iedereen geloven en dat mormonen neerkijken op vrouwen.

In eerste instantie ontkende de krant News-Leader dat de open brief afkomstig was van Brad Pitts moeder, maar later bevestigde men dat het wel degelijk om zijn moeder ging. De standpunten van Jane staan lijnrecht tegenover die van haar zoon, die een voorstander is van het homohuwelijk. Vorig jaar zei Brad nog dat geen enkele staat zou mogen beslissen wie wel en niet mag trouwen, en dat er dankzij het harde werk van velen, een moment zal komen dat elke Amerikaan zal kunnen trouwen. Brad Pitt, die momenteel verloofd is met Angelina Jolie, is tevens voorstander van huidig present Barack Obama en steunt ook diens campagne. Samen met Jolie heeft hij drie pleegkinderen en drie eigen kinderen.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
OBAMA KRIJGT VEEL STEUN UIT ONVERWACHTE KIEZERS GEMEENSCHAP BETREFFENDE HET HOMOHUWELIJK
AMERIKAANSE FIRST LADY KOMT OP VOOR HOLEBI'S EN HET HUWELIJK + VIDEO

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
TOENMALIGE 13-JARIGE BEROEMDE HOMOFOOB IS ALS 17-JARIGE PRO HOLEBI + 2 VIDEO'S
MICROSOFT STEUNT HOMOHUWELIJK EN HOLEBI'S IN WASHINGTON
15.000 PINK DOTS IN SINGAPORE VAN HETERO'S EN HOLEBI'S VOOR HOLEBI'S EN HETERO'S
WILL AND GRACE ACTEURS WILLEN HOLEBI KINDEREN
DE AFGELOPEN 10 GAY PRIDES (HOLEBI OPTOCHTEN) + NEGEN VIDEO'S
HETERO'S WORDEN ZELFS VAN NEP HOLEBI'S MEER HOLEBI VRIENDELIJK
ELLEN DEGENERES EN JANE LYNCH KRIJGEN HOLLYWOOD STER
NEDERLANDS BOEK ROZE MOORDEN (holebi moordzaken) MAG EN KAN NU VERSCHIJNEN
PRIJS VOOR BENETTON FOTO'S VAN MANNELIJK ELKAAR KUSSENDE WERELDLEIDERS + FOTO'S EN VIDEO

MEER NIEUWS: KLIK HIERholebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 06 July, 2012 en 4510 keer gelezen.