Lesbische weerwolf film met Kylie Minoque en kleindochter Elvis Presley + video.

De kleindochter van wijlen Elvis Presley en zangeres Kylie Minogue zijn twee van de castleden voor een nieuwe lesbische weerwolf film getiteld: Jack en Diane, van regisseur Bradley Rust Gray.

Actrice Riley Keough, 22, de oudste kleindochter van Presley speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe film. Jack en Diane gaat over twee tienermeisjes die verliefd worden op elkaar. Keough speelt de rol van lesbische tomboy Jack, haar tegenspeelster is de Britse actrice Juno Temple, 22, in de rol van Diane. Zangeres Kylie Minoque speelt de eigenaar van een tattoo salon, en heeft ook een seksuele relatie met tienermeisje Jack. Minoque is bovendien erg onherkenbaar in de film (zie foto) wat ook geldt voor Keough (foto's).

Het verhaal gaat als volgt: Jack & Diane, twee tienermeisjes ontmoeten elkaar in New York City en brengen een onstuimige nacht met elkaar door. De betoverende onschuld van Diane ontdooit het kille hart van Jack. Maar als die verneemt dat Diane het land gaat verlaten wordt ze erg afstandelijk. Diane zal er alles aan moeten doen om hun liefde te redden. Maar ze kampt met een probleem, ze heeft een groot geheim. De film komt in het najaar in de Amerikaanse bioscoopzalen, bekijk onderaan alvast een stukje uit de film in de video:

Extra:
Riley Keough is de dochter van Lisa Marie Presley en Danny Keough. Lisa Marie is de dochter van wijlen King of Rock&Roll Elvis Presley en Priscilla Presley. Keough is de oudste kleindochter van de King. Ze begon haar acteer carrière in 2010 met de film The Runaways. Daarnaast produceerde en acteerde ze ook in de film The Good Doctor met Orlando Bloom. ------ De Britse actrice Juno Temple is de dochter van producer Amanda Temple en film director Julien Temple. Ze begon haar filmcarrière als kindsterretje in 1997 in de film Vigo: Passion for Life. Daarna was het wachten tot 2000 voor een rol in de film Pandaemonium. Verder speelde ze tot op heden al in 20 films.
holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 08 July, 2012 en 4786 keer gelezen.