22-jarige homo acteur uit Glee werd vroeger gepest en is nu erg talentvol.
De 22-jarige acteur Chris Colfer, bekend van zijn rol als de homoseksuele Kurt in Glee vertelt openhartig over het feit dat hij als kind zwaar gepest werd omdat hij homo is. Maar daarnaast is de jonge zoveel meer dan het typetje dat we wekelijks op het televisiescherm te zien krijgen.

Colfer heeft al 3 awards achter zijn naam staan: in 2009 won hij de Screen Actors Guild Award: voor beste performatie in een komedie. In 2010 won hij de Teen Choice Award. En in 2011 won hij een Golden Globe voor beste acteur in een serie (Glee). Daarnaast is Cofler ook schrijver.

De jonge acteur wilde in Glee eigenlijk de rol van Artie spelen, maar greep naast die rol, waardoor hij dacht dat zijn kansen verkeken waren. Maar seriemaker Ryan Murphy was niet van plan om Colfer zomaar te laten gaan, sterker nog: hij had speciaal voor hem een personage bedacht. Een jonge kerel die de ster van het schoolkoor is maar die gepest wordt omdat hij te dik is, een piepstemmetje heeft en op mannen valt. De acteur vertelt dat hij zelf dagelijks gepest werd op school: "Ze scholden me uit voor janet en plakten vanalles op mijn rug." Maar hij hield alles voor zich, vertelde niets aan zijn ouders, omdat zijn zus aan een zware vorm van epilepsie lijdt. Op sommige dagen krijgt ze maar liefst vijftig aanvallen, waardoor Colfer zijn ouders niet met nog meer problemen wilde opzadelen.

"Het grootste deel van mijn jeugd bracht ik door op mijn kamer, om te schrijven en dingen op tv te kijken die ik eigenlijk niet mocht zien, zoals 'Nip/Tuck'. Bovendien was ik dol op superhelden. Ik fantaseerde altijd over hoe ik gered wilde worden. Andere kinderen wilden Superman worden, maar ik vond Lois Lane veel leuker." Daardoor werd de jonge acteur al snel een getalenteerde schrijver waarna hij zelfs verhalen schreef wanneer hij eventjes niets te doen had op de set van Glee. Ondertussen heeft hij al een kinderboek geschreven: The Land of Stories, dat gaat over de tweeling Alex en Connor Bailey en hun avonturen door sprookjesland, een vervolg is op komst.

Tijdens Glee schreef hij een script, deed hij dienst als producer én speelde hij, aan de zijde van 'Mad Men'-actrice Christina Hendricks, mee in de film 'Struck By Lightning'. Colfer omschrijft de prent als een donkere komedie voor tieners. "En ik heb nog een andere film geschreven, (dat zich afspeelt in de jaren 30) maar die krijgt sowieso een R-rating. Oh, en mijn agent heeft me al gevraagd om dat kinderboek in een Disneyfilm te gieten. Ik heb dat boek in één weekend geschreven. Een script van negentig pagina's in twee dagen. Te gek voor woorden."

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
PARODIE OP BELG PROF VOETBALLER OP HOMO ZINE
LADY GAGA LANCEERT EIGEN SOCIAL NETWERK SITE VOOR HOLEBI EN HETERO MONSTERS
BRITSE PROF VOETBAL CLUB GAAT MEE DOEN AAN DE GAY PRIDE
WORLD PRIDE 2012 LONDEN PLUS FOTO'S EN VIDEO
VLAAMS HOMO PRIESTER, VAN O.A HOLEBI PASTORES WORDT PAROCHIEPRIESTER
PAUL DE LEEUW ZOEKT TIPS EN PUBLIEK VOOR SHOW IN VLAANDEREN, EN MAAKT BELOFTE + RADIO FRAGMENT
EERSTE AMERIKAANS HOMO CONGRES LID TROUWDE ZIJN VRIEND
HOMO VADERS ZIJN NET ALS HETERO KOPPELS OP HET VLAK VAN SEKS
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S - HET ZIJN ER 25 DEZE MAAND
MILQUET ZEGT NEEN TEGEN ANONIEME AANGIFTE BELG HOLEBI'S
ZANGER GORDON GEEN KIDS, VOELT ZICH OKE EN OP COVER NIEUW ZINE
HOMOHUWELIJK V.H JAAR: FACEBOOK OPRICHTER TROUWT ZIJN VRIEND
HIP HOP ZANGER VAN EERDER HOMOFOBE GROEP, MET AL LESBI IN, KOMT UIT DE HOLEBI KAST
MICROSOFT STEUNT HOMOHUWELIJK EN HOLEBI'S IN WASHINGTON

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 12 July, 2012 en 4515 keer gelezen.