Lesbisch tiener meisje helpt politie om dader te vinden die haar en haar vriendin kogel in hoofd joeg, waarna vriendin stierf.

Eind vorige maand kon je bij ons lezen over een jong Amerikaans lesbisch tiener koppeltje dat in het hoofd werd geschoten in een park in Texas. De 19-jarige Mollie Olgin overleed ter plaatste, haar vriendin de 18-jarige Mary Christine Chapa werd opgenomen in het ziekenhuis met een kogel in het hoofd, waarna er meteen een spoedoperatie volgde.

Ondertussen is Mary, 19, uit het ziekenhuis ontslagen en was ze in staat om de politie een schets te laten maken van de mogelijke dader (foto). Mary lag sinds 22 juni in het ziekenhuis en is nu nog steeds aan het revalideren. Ze kreeg een kogel in het hoofd maar overleefde het. Ze heeft nog wat problemen met haar spraak vermogen, en ook haar zicht is nog niet in orde. Ze krijgt daarnaast ook psychologische ondersteuning om het drama te verwerken.

De dader wordt omschreven als een blanke twintiger met bruin haar en lichte baard groei en een snor (foto). Mary was ondanks alles in staat deze gedetailleerde tekening te laten maken door de politie, die nu hoopt snel de dader te kunnen vatten. Over een motief is nog niets bekend.

Ondertussen moesten beide families van de meisjes Mary nog vertellen dat haar geliefde Mollie dood is. Het nieuws kwam hard aan bij de 19-jarige Mary, maar ze krijgt veel steun van haar familie en schoonfamilie. Haar schoonvader, de vader van haar vriendin Mollie bezocht haar regelmatig in het ziekenhuis, ondanks zijn eigen groot verdriet, door het verlies van zijn dochter, kon hij het opbrengen Mary te steunen. Samen met zijn vrouw en familie plant hij een benefiet om de medische kosten van Mary mee te helpen dragen.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
AMERIKAANS LESBISCH TIENER KOPPELTJE IN HET HOOFD GESCHOTEN

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
KATHOLIEK PRIESTER KOMT OP VOOR HOLEBI'S NA MOORD OP HOMO
AMERIKAANS RAPPER BRENGT VIDEO SONG VERHAAL TEGEN HOMOFOBIE WAARIN HIJ MAN KUST + VIDEO
VANAF VOLGENDE MAAND JAARLIJKS ANTI HOLEBI OPTOCHT + video
22-JARIGE HOMO ACTEUR WERD VROEGER GEPEST EN IS NU ERG SUCCESVOL
VROUWEN VAN HOMO'S WERDEN BEDROGEN DOOR SITE - 16 MILJOEN VROUWEN GEHUWD MET HOMO
EERSTE AMERIKAANS HOMO CONGRES LID TROUWDE ZIJN VRIEND
LADY GAGA LANCEERT EIGEN SOCIAL NETWERK SITE VOOR HOLEBI EN HETERO MONSTERS
BRITSE PROF VOETBAL CLUB GAAT MEE DOEN AAN DE GAY PRIDE
PAUL DE LEEUW ZOEKT TIPS EN PUBLIEK VOOR SHOW IN VLAANDEREN, EN MAAKT BELOFTE + RADIO FRAGMENT
WORLD PRIDE 2012 LONDEN PLUS FOTO'S EN VIDEO
ELLEN DEGENERES EN JANE LYNCH KRIJGEN HOLLYWOOD STER
MICROSOFT STEUNT HOMOHUWELIJK EN HOLEBI'S IN WASHINGTON

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 17 July, 2012 en 2647 keer gelezen.