Nieuwe singel van Brits homo duo The Pet Shop Boys + video.


De nieuwe video clip voor de nieuwe singel 'Winner', van het Britse popduo The Pet Shop Boys bevat het verhaal van Dirty Diana, een transgender lid van de London Rollergirls.

Zanger Neil Tennant en toetsenist Chris Lowe, beiden openlijk homo scoorden sinds de helft van de jaren 80 al menige hits. De release van hun nieuwe video komt net voor de start van de Olympische spelen. De video toont het verhaal van de Rollergirls, een derby league vrouwengroep, met in het bijzonder Dirty Diana, een transgender vrouw en team lid die gesteund wordt door haar mede skaters.

Shaolynn Scarlett, Dirty Diana's rollergirl vrouw en mentor zegt in de video "Ik wil haar een beetje meer helpen groeien in zichzelf terwijl ze in de roller derby speelt, en haar helpen meer zelfvertrouwen te geven zodat ze de vrouw kan worden zoals het is bedoeld."

Het verhaal zet de exclusieve boodschap van het lied van de Rollergirls, allemaal vrouwen in de derby league, die promotie voeren voor goede doelen, teamwerk en vertrouwen in vrouwen bij het omarmen van iedereen ongeacht haar lichaamsvormen, opleiding, seksuele geaardheid, ras of nationaliteit. Neil Tennants woorden: ‘in desperation you get inspiration’ bevat de essentie van het aangrijpende verhaal dat de video te vertellen heeft.

Diana's verhaal heeft een hart, een boodschap van hoop, volharding, support en het beleven van het moment, sugesterend dat dit je dichter kan brengen bij jezelf en anderen en jezelf een winnaar te maken. Tennant zingt: Tennat sings: ‘You’re a winner, I’m a winner, this all happening so fast. You’re a winner, I’m a winner, let's enjoy it now while it lasts.’

Volgens de conservatieve homo commentator Andrew Sullivan is de video één van de weinigen die een positief verhaal brengt over een transgender. Winner staat op het nieuwe album Elysium van de Pet Shop Boys dat wordt verwacht in september van dit jaar. Bekijk hieronder de video:EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
GENEZEN AIDS PATIENT IS HOOP VOOR HOLEBI'S EN HETERO'S - HIV KAN WORDEN GENEZEN
ZANGER GORDON NIET BLIJ MET NIEUW VRIENDJE - EN SUPER BOOS
NEEMT HOMOFOBIE EN GEWELD TEGEN HOLEBI'S IN BELGIE TOE??
THE MUPPETS EN JIM HENSON CO PRO HOLEBI EN ANTI HOMOFOOB FASTFOOD KETEN
DE HOMO TOP 100 KOMT ER WEER AAN - STEM MEE
GOD HOUDT VAN HOLEBI'S, EN ANTI HOLEBI IS EVEN ERG ALS APARTHEID
ELTON JOHN VS PNAU NA 22 JAAR OP 1 - TITELSONG EUROSONG LIED
SCHOTLAND ZEGT JA TEGEN HOMOHUWELIJK
BEWIJZEN GEVONDEN DAT MARYLIN MONROE EIGENLIJK LESBISCH WAS
ZUID AFRIKAANSE HOLEBI'S PROTESTEREN OP NELSON MANDELA DAG
PUNK ROCK GIRLS AL VIER MAAND IN CEL NA PROTEST TEGEN PUTIN EN OPKOMEN VOOR HOLEBI'S
RESTAURANT WEIGERT BEDRIJVEN DIE HOLEBI VRIENDELIJK ZIJN
PROTEST TEGEN WANDELPAD VOOR LESBIENNES EN BISEKSUELE VROUWEN
LADY GAGA LANCEERT EIGEN SOCIAL NETWERK SITE VOOR HOLEBI EN HETERO MONSTERS

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 26 July, 2012 en 3508 keer gelezen.