Openingsceremonie Olympische Spelen Londen met holebi momenten (o.a lesbische kus), Queen springt uit helikopter met James Bond, Mr Bean enz + 4 video's en foto's.Gisterenavond werd het startschot gegeven voor de Olympische spelen in Londen met een spetterende openingsceremonie die erg Brits was met enkele verrassende momenten.

Zo werd tijdens de openingsceremonie voor het eerst een lesbische kus getoond, samen met een reeks andere kussen, het ging daarbij om de allereerste lesbische kus die ooit op de Britse Tv was getoond, dat was in 1980 en is afkomstig uit de soap Brookside. Maar de kus werd ook getoond in landen zoals Saoedi-Arabië, waar homoseksualiteit illegaal is. Bovendien was het de eerste keer dat er in het land een holebi kus op Tv kwam, en dit tot groot ongenoegen van veel inwoners van het Midden-Oosterse land.

Naast de lesbische kus werden er ook andere maatschappelijke thema's zoals nationale gezondheidszorg, vakbonds problemen en de strijd voor vrouwenrechten getoond, Daarnaast werd er ook een clip vertoond van de film Billy Eliot, waarin een jongentje zich verkleed als een meisje.

Meer dan een miljard mensen hebben op televisie naar de spectaculaire openingsceremonie van de Olympische Spelen gekeken, samen met 80.000 mensen in het stadion zelf. De show van regisseur Danny Boyle (van onder andere de legendarische film Trainspotting) was overweldigend, met onder anderen beelden van Koningin Elizabeth II die door James Bond in het Buckingham Palace werd opgepikt om samen naar het stadion te vliegen. En verder nog met Paul McCartney die Hey Jude zong, Mr Bean die een stukje muziek speelt en in een film Britse atleten traint, een complicatie van grote Britse muzikanten zoals: The Who, de Rolling Stones, de Beatles, de Sex Pistoles, Amy Winehouse en vele anderen. Verder ook kinderen die optraden in een sprookjesachtig verhaal en nog veel meer. In totaal deden 15.000 figuranten mee. De ceremonie duurde drie uur. Hier onder kan je enkele video's bekijken:

Video lesb kus - montage frame by frame:


Video: hoogtepunten van de openingsceremonie


Video: Queen Elizabeth springt uit helikopter met James Bond:


Video: Mr Bean op de openingsceremonie


Ter info: voor wie het nog niet door had, de Britse Queen is niet écht uit de helikopter gesprongen.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
OPENLIJKE HOLEBI'S OP KOMENDE OLYMPISCHE SPELEN + INFO EN FOTO'S
DE LAATSTE 9 GAY PRIDES WERELDWIJD (Juli) + FOTO'S EN 8 VIDEO'S
THE MUPPETS EN JIM HENSON CO PRO HOLEBI EN ANTI HOMOFOOB FASTFOOD KETEN
ROCK GIRLS AL VIER MAAND IN CEL NA PROTEST TEGEN PUTIN EN OPKOMEN VOOR HOLEBI'S
GOD HOUDT VAN HOLEBI'S, EN ANTI HOLEBI IS EVEN ERG ALS APARTHEID
KINDERBOEK VAN 22 JARIGE HOMO ACTEUR NUMMER 1 IN BEST SELLER LIST
RESTAURANT WEIGERT BEDRIJVEN DIE HOLEBI VRIENDELIJK ZIJN
MAAK KENNIS MET DE HOLEBI VOORVADER VAN 150 JAAR GELEDEN
EX HOMOFOOB 50 CENT KOMT OP VOOR FRANK OCEAN EN HOLEBI'S
VLAAMSE SCOUTS REAGEREN OP ANTI HOLEBI SCOUTS UIT AMERIKA
KATHOLIEK PRIESTER KOMT OP VOOR HOLEBI'S NA MOORD OP HOMO

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 28 July, 2012 en 3218 keer gelezen.