Homo model poseert naakt voor PETA + 1 van de 3 foto's.

Homo model Austin Armacost 23, ex vriend van de Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs poseerde niet alleen naakt voor PETA (dierenrechten organisatie) maar verwijt zijn ex ook dat hij wl bont draagt.

Wanneer je in een relatie zit leer je snel dat er altijd wel iets is waar je niet in overeen komt. Voor homo model Austin Armacost en modeontwerper Marc Jacobs was dat onderwerp het dragen van bont. En nu het koppel uit elkaar is komt Austin uit de kast als dierenliefhebber en poseerde hij naakt voor PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

"Als homo model ben ik altijd ontzet geweest over het feit dat veel zogenaamde progressieve mensen in de homo mode wereld zo weinig respect hebben voor de dieren die levend worden gevild voor het maken van jassen, kragen en manchetten (inclusief mijn ex Marc Jacobs). Een tijd het leven delen met Marc toonde me dat hij zelf ook bont droeg en zelfs gebruik maakte van het leer van een alligator wat me misselijk maakte."

Austin is op de foto's bijna naakt te zien en volgt hiermee het voorbeeld van vele beroemdheden die hem reeds voor gingen in campagnes tegen bont van PETA. Austin die ook te zien is in homo kanaal Logo's reality show The A List New York, ontmoete Jacobs toen hij 18 was. Ondertussen is Austin gehuwd met ene Jack en woont hij in de UK.

PETA woordvoerder Dan Matthews zegt dat de homo gemeenschap vaak nog bont draagt omdat ze zien dat veel homo modeontwerpers dat zelf ook doen en gebruiken in hun kleding. Volgens PETA worden er jaarlijks 50 miljoen dieren vermoord in naam van de mode industrie. Alle foto's van Austin bekijken: KLIK HIER

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS
GEZOCHT VLAAMSE HOMO'S JONGER DAN 20 JAAR DIE NOG IN DE KAST ZITTEN
KINDERBOEK VAN 22 JARIGE HOMO ACTEUR NUMMER 1 IN BEST SELLER LIST
DE LAATSTE 9 GAY PRIDES WERELDWIJD (Juli) + FOTO'S EN 8 VIDEO'S
ZANGER GORDON NIET BLIJ MET NIEUW VRIENDJE - EN SUPER BOOS
GENEZEN AIDS PATIENT IS HOOP VOOR HOLEBI'S EN HETERO'S - HIV KAN WORDEN GENEZEN
DE HOMO TOP 100 KOMT ER WEER AAN - STEM MEE
ELTON JOHN VS PNAU NA 22 JAAR OP 1 - TITELSONG EUROSONG LIED
DE ANTWERP PRIDE KOMT ER WEER AAN + PROGRAMMA
RESTAURANT WEIGERT BEDRIJVEN DIE HOLEBI VRIENDELIJK ZIJN
MAAK KENNIS MET DE HOLEBI VOORVADER VAN 150 JAAR GELEDEN
GOD HOUDT VAN HOLEBI'S, EN ANTI HOLEBI IS EVEN ERG ALS APARTHEID

MEER NIEUWS: KLIK HIERholebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 28 July, 2012 en 8826 keer gelezen.