Wereldprimeur: lesbische playboy, weldra in winkelrekken (ook in Belgie) + 2 video's.
Wereldprimeur: Playboy’s The Lesbian Issue! - Het is zover de eerste lesbische playboy is een feit. Het gaat om een éénmalige editie, Het initiatief voor 'The Lesbian Issue' komt van twee lesbo-vrouwen: Maartje Weijers en Lot Madeleine, en alle modellen die in het blad zijn vallen ook in het écht op vrouwen.

De maaksters van deze lesbische playboy vonden het belangrijk dat dit nummer werd gemaakt door vrouwen die zelf op vrouwen vallen. 'Wij genieten van de naaktshoots, maar als die vrouwen daarna in de interviews over hun vriendje gaan uitweiden, is dat gewoon jammer.'' Ook werd er gekozen voor vrouwen waarvan je niet meteen zegt die is in werkelijkheid hetero en wordt het er nog eens bijgezet dat de dames in kwestie wel degelijk lesbisch zijn.

De lesbische playboy is in verband met de Gay Pride al vanaf donderdag in Amsterdam te koop, maar de rest van Nederland, en ook België, moet een week langer geduld hebben voor hij in de winkelrekken ligt. Verder kunnen we je al een klein voorproefje laten smaken van de inhoud van het blad en een korte samenvatting geven van de lesbo enquête uit het blad.

Playboy’s Lesbo Enquête! Een spraakmakende enquête met schokkende resultaten. 90% van de biseksuele vrouwen vindt seks met een vrouw fijner dan met een man. Ook opvallend: lesbiennes faken zelden tot nooit een orgasme. En wist je dat slechts één op de tien mannen 'nee' zegt tegen een triootje met twee lesbiennes? Dit en meer blijkt uit de Lesbo enquête van deze speciale Playboy versie. Waarin je verder ook kan lezen, ja ja, er staan niet alleen plaatjes in, lezen kan je over het feit dat lesbiennes net als mannen ook van mooie vrouwen houden, alleen verschilt hun aanpak, gasthoofdredactrices Lot en Maartje kregen enkele vragen voorgeschoteld over dit onderwerp.

Met verder ook nog een interview met Frank Evenblij, ja een man! die toegeeft lesbisch te zijn! de voormalige Jakhals vertelt in een openhartig interview over zijn bijzondere band met zijn overleden vader, de do-or-die mentaliteit van Hilversum en nog veel meer. Playmates onthullen: de dames zijn ook deze maand totaal niet verlegen, speciaal voor dit nummer klappen zij uit de biecht over hun lesbische ervaringen en verlangens. En dan is er ook nog het Lesbo ABC, een erotisch verhaal, Playboy undercover op ladies only parties en 20 Questions met Jojanneke (ex-Powned) en natuurlijk ontzettend veel lesbisch naakt. De lesbische playboy ligt binnenkort in de krantenwinkels in Nederland en België, voor de verlegen dames is hij ook te bestellen via de website van de Playboy KLIK HIER Hieronder kan je 2 video's bekijken. De eerste bevat de casting van de lesbische modellen, de tweede video een korte reportage uit Villa van Thilt over de lesbische Playboy.

Video casting van lesbische modellen Playboy

Playboy Lesbische Editie bij Villa van Thilt

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
BEWIJZEN GEVONDEN DAT MARYLIN MONROE EIGENLIJK LESBISCH WAS
PROTEST TEGEN WANDELPAD VOOR LESBIENNES EN BISEKSUELE VROUWEN
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S - HET ZIJN ER 19 DEZE MAAND
LESBIENNE UIT DE KAST TIJDENS OLYMPISCHE SPELEN
ELTON JOHN EN MAN WORDEN OPNIEUW PAPA'S
LOOP MEE DOOR VIRTUEEL HOLEBI LAND EN STEUN HOLEBI'S
KINDERBOEK VAN 22 JARIGE HOMO ACTEUR NUMMER 1 IN BEST SELLER LIST
LESBISCH KOPPEL MET TWEE KINDEREN IS GEEN GEZIN VOLGENS THEMAPARK
BELG CHRISTELIJK NETWERK EN LUIKSE BISSCHOP REAGEREN OP HOMOFOBIE IN ONS LANDJE
DE HOMO TOP 100 KOMT ER WEER AAN - STEM MEE
THE MUPPETS EN JIM HENSON CO PRO HOLEBI EN ANTI HOMOFOOB FASTFOOD KETEN

MEER NIEUWS: KLIK HIER

Tekst: holebi.info - Bron: playboy, nos.nl,

Dit bericht is gepost op 01 August, 2012 en 4449 keer gelezen.