Miss Brandi Russell en Outrageous bestormen hitlijst met I'm Gay + video en win singel.
Voormalig Popstarswinnares Brandi Russell bestormt - samen met boyband Outrageous (vier presentatoren van homozender OutTV) - de hitlijst met haar nieuwe single I'm Gay, die je bovendien kan winnen. Want OUTTV geeft maar liefst vijf singels weg en het enige wat je hoeft te doen is ze een mailtje te sturen - info onderaan.

Vier presentatoren van de gay lifestyle televisiezender OUTTV zijn de nieuwe boyband OUTrageous begonnen. Samen met zangeres Miss Brandi Russell namen zij recent de meezinger I'm Gay op en hopen daarmee een hit te scoren. Ze zullen ondermeer op zaterdag 4 augustus optreden tijdens de Gay Pride in Amsterdam en op 11 augustus tijdens de Antwerp Pride.

Het idee voor een nieuwe boyband kwam uit de koker van het presentatieteam zelf. Zij wilden zich eens op een andere manier profileren dan via de gebruikelijke manier via de beeldbuis en OUTTV in het dagelijks leven een gezicht geven.
OUTrageous bestaat uit Didier de Geest, Ian van der Putten, Mr. Gay Netherlands Thom Goderie en nieuwkomer Max Himmelreich. Dat zijn drie homo’s en één hetero. “Zelfs voor een hetero is het tegenwoordig dus stoer om mee te doen aan een gay-boyband”, zegt Marc Putman, directeur van OUTTV.

Voor de presentatoren is het een volledig nieuwe ervaring. De mannen zijn terecht gekomen in een militaire operatie waarin de komende weken alleen plek is voor opnames, fotosessies en het repeteren van een choreografie.
“Roze Maandag en Gayprides zijn feesten van acceptatie”, zegt Thom Goderie, die vorig jaar uitgeroepen werd tot Mr. Gay Netherlands en nu meedoet met OUTrageous. “Wij als boyband willen mensen samenbrengen om een feestje te bouwen. We gaan knallen.”

Ian van der Putten, onder andere presentator van het reisprogramma op OUTTV, noemt de deelname aan OUTrageous een ‘waanzinnig’ nieuw avontuur. “Hoe leuk is het nou dat je de kans krijgt om in een boyband mee te doen. En dan ook nog eens met een professionele zangeres.” Van der Putten ziet zichzelf niet als een popster in wording. ,,We doen vooral wat leuk is. Het is een kick om een heel nieuw proces mee te maken. Maar ik zie mezelf nog niet als zanger, dus ik denk niet dat ik nu een zangcarrière ga starten.” I’m Gay is vanaf 21 juli beschikbaar via iTunes.

Wie een singeltje wil winnen stuurt een email (met daarin ik wil een singel winnen van Brandi Russel @ Outrageous) naar: actie@out.tv ten laatste op 15 augustus - Bekijk hieronder alvast de video:


EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
IS ZANGER GOTYE TRANSSEKSUEEL? + VIDEO
OBAMA TROUWT MAN + MAN EN VROUW + VROUW POLITIC
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S - HET ZIJN ER 19 DEZE MAAND
VIDEO 1 MILJOEN LEDEN HOLEBI EN HETERO - VIDEO MET NIEUWE SINGEL MIKKA & PHARELL WILLIAMS
ELTON JOHN EN MAN WORDEN OPNIEUW PAPA'S
BELG HOMO POLITICUS WIL MEER HOLEBI'S UIT DE KAST IN DE POLITIEK
MEERDERHEID HOLEBI'S NIET BLIJ MET GAY PRIDE GRACHTEN PARADE
HOLEBI-TJE UIT DE KAST TIJDENS OLYMPISCHE SPELEN
HOLEBI'S PASSEN ZICH AAN EN AANVAARDEN HETERO GEDRAG ALS DE NORM
KINDERBOEK VAN 22 JARIGE HOMO ACTEUR NUMMER 1 IN BEST SELLER LIST
LOOP MEE DOOR VIRTUEEL HOLEBI LAND EN STEUN HOLEBI'S
BELG CHRISTELIJK NETWERK EN LUIKSE BISSCHOP REAGEREN OP HOMOFOBIE IN ONS LANDJE
DE LAATSTE 9 GAY PRIDES WERELDWIJD (Juli) + FOTO'S EN 8 VIDEO'S
HOMOFOBIE IN AMSTERDAM MEER MELDINGEN LICHTE DALING GEWELD
ZANGER GORDON NIET BLIJ MET NIEUW VRIENDJE - EN SUPER BOOS
GENEZEN AIDS PATIENT IS HOOP VOOR HOLEBI'S EN HETERO'S - HIV KAN WORDEN GENEZEN

MEER NIEUWS: KLIK HIER

Bron: email aan holebi.info van Patrick la Lau: Marketing & Communicatie OUTTV.

Dit bericht is gepost op 02 August, 2012 en 3403 keer gelezen.