Zanger Mika komt uit de holebi kast + video.

Drie dagen geleden kon je bij ons lezen dat zanger Mika samen met hiphop zanger Pharell Williams het lied 'You're one in a million' uitleende aan een korte video die het verhaal verteld van een campagne door hetero's en holebi's ten voordele van gelijke rechten voor holebi's wereldwijd. En vandaag kwam het nieuws dat de zanger zopas uit de holebi kast is gekomen.

De Britse zanger Mika die eerder bekend stond als biseksueel is zopas uit de kast gekomen als homo. In een interview zei de zanger dat hij zich eerder niet graag in een bepaald hokje stopte. In 2009 zei hij in een interview met een holebi magazine dat hij biseksueel is.

Maar ondertussen is Mika er naar eigen zeggen zeker van; hij is homo. "Wanneer je me vraagt of ik homo ben zeg ik Ja, wanneer je vraagt of ik een relatie heb met een man, zeg ik Ja. Het is dankzij mijn muziek dat ik de kracht gevonden heb om te zeggen: 'dit is mijn leven'. Op 16 september komt Mika's derde album 'The Origin of Love' uit een samenwerking met zanger Pharrell Williams.

Extra:
Mika werd geboren in Beiroet op 18 augustus 1983. Zijn volledige naam is Michael Holbrook Penniman. Zijn moeder is Libanees, zijn vader Amerikaans en heeft 1 broer en 3 zussen. Zijn doorbraak kwam er met zijn tweede singel: 'Grace Kelly', dat een nummer 1 hit opleverde in de UK Singles Chart en een nummer 1-hit in vijf andere landen. In Nederland en elf andere landen kwam het nummer in de top 10. Hij schreef het nummer 'Grace Kelly' als "wraakactie" op alle platenlabels die in Mika geen toekomst zagen. Hij noemt dit nummer zijn "fuck you-song". In 2007 kreeg hij zijn eerste gouden plaat voor het album Life In Cartoon Motion en verkocht inmiddels meer dan 60.000 exemplaren van het album. Bij de Brit Awards 2008 won Mika de award "British breakthrough" (Britse doorbraak). Ook op de Britse Capital Awards viel Mika twee keer in de prijzen. Hij werd "Best UK male" en zijn album Life in Cartoon Motion werd "Best UK album". In mei 2008 werd Mika bekroond op de Ivor Novello Awards als "Songwriter of the year". Op de Belgische TMF Awards in 2008 won hij "Best Pop".

Hieronder kan je de 2de nieuwe singel 'Celebrate' met Pharrell Williams beluisteren:


EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
VIDEO 1 MILJOEN LEDEN HOLEBI EN HETERO - VIDEO MET NIEUWE SINGEL MIKKA & PHARELL WILLIAMS
HOLEBI DISNEY PERSONAGES ZORGEN VOOR OPSCHUDDING EN VREUGDE
IS ZANGER GOTYE TRANSSEKSUEEL? + VIDEO
NEDERLANDSE HOLEBI'S MOGELIJK BINNENKORT BESCHERMT IN GRONDWET
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S - HET ZIJN ER 19 DEZE MAAND
BELG JONG LINKS START CAMPAGNE TEGEN HOMOFOBIE + VIDEO
ELTON JOHN EN MAN WORDEN OPNIEUW PAPA'S
ITALIAANSE HOLEBI'S EN HETERO'S HOUDEN FACEBOOK ACTIE + VIDEO
ZANGER GORDON NIET BLIJ MET NIEUW VRIENDJE - EN SUPER BOOS
LOOP MEE DOOR VIRTUEEL HOLEBI LAND EN STEUN HOLEBI'S
BELG HOMO POLITICUS WIL MEER HOLEBI'S UIT DE KAST IN DE POLITIEK
DE LAATSTE 9 GAY PRIDES WERELDWIJD (Juli) + FOTO'S EN 8 VIDEO'S
KINDERBOEK VAN 22 JARIGE HOMO ACTEUR NUMMER 1 IN BEST SELLER LIST
HOLEBI'S PASSEN ZICH AAN EN AANVAARDEN HETERO GEDRAG ALS DE NORM
ELTON JOHN VS PNAU NA 22 JAAR OP 1 - TITELSONG EUROSONG LIED

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 04 August, 2012 en 6788 keer gelezen.