Eerste zwangere man ter wereld die drie kinderen kreeg mag niet scheiden van rechter.


In 2007 haalde Thomas Beatie (foto links) de wereldpers met het feit dat hij de eerste zwangere man ter wereld was. In juli van vorig jaar kon je nog bij holebi.info lezen dat hij ondertussen samen met zijn vrouw drie kinderen heeft. Maar in april van dit jaar kwam het nieuws dat hij en vrouw Nancy gaan scheiden. Helaas zit daar nu een kink in de kabel.

Hoewel Thomas en Nancy legaal zijn getrouwd wordt het hen nu onmogelijk gemaakt om te scheiden omdat Thomas weliswaar uiterlijk en geslachtelijk een man is maar inwendig nog vrouwelijke organen heeft. Ondanks het feit dat een rechter in Arizona het huwelijk destijds legaal verklaarde meent de rechter nu dat het koppel niet kan scheiden omdat Arizona geen homo of lesbisch huwelijk erkend. En volgens de rechter gaat het hier om een lesbisch huwelijk omdat Thomas nog een baarmoeder en eierstokken heeft. De rechter zei dat Thomas drie kinderen ter wereld bracht tijdens hun huwelijk en dat hij geen legale wet kan vinden die een man definieert als iemand die kinderen kan baren.

Kort na de geboorte van het derde kind in 2010 werd de transformatie van Thomas afgerond toen hij een penis kreeg. Daarvoor leefde hij al enkele jaren als man maar behield zijn baarmoeder en eierstokken zodat hij kinderen kon krijgen, omdat vrouw Nancy dat niet kon. Ondertussen zijn er meerdere mensen zoals Thomas.

Thomas liet de rechtbank weten dat hij over legale documenten beschikt waarin staat dat zijn huwelijk legaal is, en heeft ook een Amerikaans paspoort plus Hawa´aans geboorte certificaat waarin staat dat hij man is. Daarnaast kreeg hij in mei van dit jaar het hoederecht over de drie kinderen nadat bleek dat vrouw Nancy de kinderen mishandelde en negatief probeerde te be´nvloeden in het nadeel van Thomas.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
EERSTE ZWANGERE MAN TER WERELD WORDT ALLEENSTAANDE PAPA VAN DRIE
EERSTE MAN DIE BABY KRIJGT IN ISRAEL IS EEN FEIT
NA EERSTE AMERIKAAN EN EGYPTENAAR - NU EERSTE BRITSE MAN DIE BABY KRIJGT.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
HETERO OLYMPIER WORDT HOMOSEKSUEEL
23 OPENLIJKE HOLEBI SPORTERS ZORGEN VOOR 10 OLYMPISCHE MEDAILLES
OBAMA IS TEGEN ANTI HOLEBI BELEID VAN AMERIKAANSE SCOUTS
MADONNA KOMT OP VOOR HOLEBI'S IN SINT PETERSBURG + VIDEO
250 SCHOLEN MELDEN ZICH SPONTAAN VOOR LESSEN OVER HOLEBI'S
HOLEBI'S ZIJN BETERE ONDERNEMERS DAN HETEROSEKSUELEN
OBAMA MAAKT HOMOFOBISCH BETOGEN OP BEGRAFENISSEN DEELS VERBODEN
VIDEO 1 MILJOEN LEDEN HOLEBI EN HETERO - VIDEO MET NIEUWE SINGEL MIKKA & PHARELL WILLIAMS
EERSTE ARGENTIJNS HOMO KOPPEL SAMEN LEGAAL PAPA
OBAMA TROUWT MAN + MAN EN VROUW + VROUW POLITIC
ITALIAANSE HOLEBI'S EN HETERO'S HOUDEN FACEBOOK ACTIE + VIDEO
DUO SOEP VOORAF KOMT MET TWEEDE HOMO SONG + VIDEO

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 13 August, 2012 en 5122 keer gelezen.