Priester helpt bij kidnapping lesbische moeder en kind.
Een Amerikaanse priester wordt beschuldigd van kidnapping nadat hij een lesbische vrouw en haar kind hielp vluchten naar Nicaragua. De lesbische vrouw was eerder "genezen" van haar geaardheid door een anti holebi groep en werd daarna evangelische christen.

Drie jaar geleden hielp priester Kenneth Miller uit Virginia Lisa Miller (geen familie van elkaar) het land uit te vluchten samen met haar dochtertje Isabella dat ze eerder groot bracht met haar partner Janet. Nadat het koppel uit elkaar ging hadden ze gedeeld ouderschap en alles liep perfect tot Miller zich liet overhalen zichzelf te "genezen" van haar lesbische geaardheid. Vanaf toen wilde Miller niet langer haar dochtertje "delen" met haar ex-vriendin.

Een maand later oordeelde de rechter dat als Lisa zich niet zou houden aan de afgesproken regeling betreffende het dochtertje hij het hoederecht aan Janet zou toewijzen. Daarop vroeg Lisa hulp aan priester Miller die haar samen met haar dochtertje hielp het land uit te vluchten. Miller en Isabella die nu 10 jaar is wonen nu ondergedoken in Nicaragua.

Priester Miller toonde geen enkele emotie toen de rechter hem beschuldigde van kidnapping. Hij riskeert drie jaar gevangenisstraf. Naar eigen zeggen zal hij zijn straf aanvaarden en heeft hij geen schuldgevoelens en voelt zich in het reine met God. Eerder liet Bryan Fischer van de American Family Association, een van de vele homofobe organisaties in de Verenigde Staten in een oproep weten dat kinderen van homo of lesbisch ouders moeten worden ontvoerd omdat ze thuis horen in een gezin bestaande uit man en vrouw.

De VS heeft geen uitleverings verdrag met Nicaragua en het land is geen ondertekenaar van de Conventie van Den Haag uit 1980 die kinderen die ontvoerd zijn kunnen terug halen. Janet hoopt toch dat ze haar dochtertje ooit terug zal zien en dat de Amerikaanse overheid toch iets kan doen.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
TOP 8 HOLEBI GENEZINGS THERAPIEEN OM HETERO TE WORDEN

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
EERSTE HOLEBI GENERAAL NA AFSCHAFFING VERBOD HOLEBI'S IN HET LEGER IS EEN...
EERSTE ZWANGERE MAN TER WERELD MAG NIET SCHEIDEN VAN RECHTER
23 OPENLIJKE HOLEBI SPORTERS ZORGEN VOOR 10 OLYMPISCHE MEDAILLES
EERSTE ARGENTIJNS HOMO KOPPEL SAMEN LEGAAL PAPA
HETERO OLYMPIER WORDT HOMOSEKSUEEL
JONG BELG LINKS START CAMPAGNE TEGEN HOMOFOBIE + VIDEO
HOLEBI'S ZIJN BETERE ONDERNEMERS DAN HETEROSEKSUELEN
OBAMA MAAKT HOMOFOBISCH BETOGEN OP BEGRAFENISSEN DEELS VERBODEN
DUO SOEP VOORAF KOMT MET TWEEDE HOMO SONG + VIDEO
GSM MAAKT HOLEBI HAAT ZICHTBAAR IN BELGIE
NEDERLANDSE HOLEBI'S MOGELIJK WELDRA BESCHERMT IN GRONDWET?
VIDEO 1 MILJOEN LEDEN HOLEBI EN HETERO - VIDEO MET NIEUWE SINGEL MIKKA & PHARELL WILLIAMS
ITALIAANSE HOLEBI'S EN HETERO'S HOUDEN FACEBOOK ACTIE + VIDEO
LOOP MEE DOOR VIRTUEEL HOLEBI LAND EN STEUN HOLEBI'S

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 15 August, 2012 en 2433 keer gelezen.