Gerard Joling zette fans op verkeerde been met album zonder muziek door Kruidvat.


Gisteren nam zanger Gerard Joling zijn fans in de maling. Hij had enkele fans uitgenodigd voor de lancering van zijn naar verluidt meest persoonlijke album allertijden, maar het ging om een album zonder muziek.

De fans werden verrast met een fotoalbum dat exclusief door Kruidvat in beperkte lage wordt uitgegeven. De drogisterijketen gaf twintig van zijn grootste fans de kans om bij de presentatie aanwezig zijn. Het fotoalbum geeft een persoonlijk kijkje in het leven van de zanger met onder andere jeugdfoto's, vakantiefoto's en foto's van optredens.

De lancering van het fotoboek is onderdeel van de Kruidvat Fotoweken, waarin klanten aantrekkelijke kortingen krijgen. Kruidvat wil tijdens deze weken haar klanten inspireren om snel en eenvoudig hun vakantieherinneringen in een fotoboek vast te leggen.

“Dit fotoboek is echt een uitkomst voor mij. Ik maak altijd veel foto’s, maar gun mezelf daarna meestal niet de tijd om mijn foto’s goed uit te zoeken en af te drukken. Maar met het fotoboek van Kruidvat was het heel simpel om een leuk album samen te stellen. Nu heb ik eindelijk een mooi overzicht van mijn vakanties, optredens en andere leuke herinneringen”, vertelt Gerard Joling. De aanwezige gelukkige fans mochten ook nog hun eigen vakantiefoto met Gerard maken, waarvoor op de laatste pagina van het fotoboek een plekje was vrijgehouden. Het album is slechts in een beperkte oplage van 500 exemplaren beschikbaar en wordt niet verkocht.

De foto's zijn allemaal erg braaf. Want Gerard wil naar eigen zeggen veel delen met fans, maar niet alles. De grens ligt wel bij naaktfotografie of ondergoed", vertelt Geer. Volgens hem wordt 'de grens al redelijk overschreden bij BN'ers'. "Dat mensen je huis in kruipen of voor het raam gaan staan om te fotograferen, dat vind ik wel op het randje. Het is een soort van gewenning", vertelt de 52-jarige Topper over de aandacht wat zijn persoonlijke leven betreft. "En ik vind, als je zelf graag bekend wil worden en je bent succesvol, dat je daar genoegen mee moet nemen en blij moet zijn dat er na al die jaren nog zo veel mensen in je zijn geïnteresseerd."

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
GERARD JOLING MET DE DOOD BEDREIGD

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
HOMO ADVERTENTIES GENOMINEERD VOOR DE STANDAARD SOLIDARITEITSPRIJS
20-JARIGE ACTEUR KOMT UIT DE HOLEBI KAST
1 OP DE 4 CARIBISCHE MANNEN IS BISEKSUEEL
PRIESTER HELPT BIJ KIDNAPPING LESBISCHE MOEDER EN KIND
ELTON JOHN TOONT BLOTE KONT OP VAKANTIE
WINNAAR MISTER GAY EUROPE BEKEND GEMAAKT + OOK FOTO'S ANDERE WINNAARS + VIDEO
EERSTE HOLEBI GENERAAL NA AFSCHAFFING VERBOD HOLEBI'S IN HET LEGER
HOLEBI'S ZIJN BETERE ONDERNEMERS DAN HETEROSEKSUELEN
DUO SOEP VOORAF KOMT MET TWEEDE HOMO SONG + VIDEO
OBAMA IS TEGEN ANTI HOLEBI BELEID VAN AMERIKAANSE SCOUTS
LADY GAGA BOUWT HUIS OM VOOR ZOONTJE ELTON JOHN EN ZKT STEUN BIJ CAMERON V BORN THIS WAY PROJECT

MEER NIEUWS: KLIK HIERBron: blog.nl en PowNed.nl

Dit bericht is gepost op 16 August, 2012 en 2466 keer gelezen.