SpongeBob en Teletubbies zetten aan tot holebi seksualiteit en criminaliteit.
In Oekra´ne gaan er stemmen op om enkele kinderprogramma's die holebi's zouden 'promoten' te verbannen op Tv. Het gaat daarbij om kinderprogramma's als SpongeBob en de Teletubbies.

Een katholieke groep uit Oekra´ne claimt dat verschillende kinderprogramma's 'promotie' voeren voor holebi's. De Eastern European country's National Expert Commission for Protecting Public Morality overweegt in te gaan op een rapport dat werd gepubliceerd op de website van de katholieke groep die opereert onder de naam: 'Family Under the Protection of the Holy Virgin'. Volgens deze religieuze groep zijn de kinderprogramma's die holebi's 'promoten' schadelijk voor de gezondheid van kinderen.

De groep gaat nog verder en stelt dat veel van de kinderprogramma's er voor zorgt dat kinderen later criminelen en perverten worden. Het gaat dan vooral om SpongeBob en de Teletubbies. Beide kinderprogramma's lagen eerder al onder vuur in conservatieve landen. Sommigen menen dat een van de Teletubbies homo is omdat hij toevallig paars is en een driehoek op zijn hoofd heeft en met een handtasje loopt. Van SpongeBob wordt al langer beweerd dat die homo is. Beide programma's zouden ook veel worden bekeken door homo's. Zowel de makers van SpongeBob als de Teletubbies zeggen dat hun personages helemaal niet holebi zijn en dat er zelfs geen sprake is van seks omdat dit niet iets is wat kinderen boeit. In het verleden censureerde Oekra´ne al de film Bruno van Sacha Baron Cohen en probeerden eerder ook de Simpsons te laten verbieden.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUJWS:
PUSSY RIOT VEROORDEELT WEGENS PRO HOLEBI EN ANTI PUTIN + OPMERKELIJK FEIT + VIDEO
IZZY WILDE ZELFMOORD PLEGEN OP LEEFTIJD VAN 5 JAAR OMDAT HIJ GEEN MEISJE MOCHT ZIJN
GERARD JOLING ZETTE FANS OP VERKEERDE BEEN MET LEGE CD VAN KRUIDVAT
GOED NIEUWS VOOR BELGISCHE TRANSGENDERS
AMERIKAANSE POLITICA ZEGT IK BEN NIET HOLEBI MAAR PANSEKSUEEL + VIDEO
EERSTE ZWANGERE MAN TER WERELD MAG NIET SCHEIDEN VAN RECHTER
OBAMA MAAKT HOMOFOBISCH BETOGEN OP BEGRAFENISSEN DEELS VERBODEN
DUO SOEP VOORAF KOMT MET TWEEDE HOMO SONG + VIDEO
HETERO OLYMPIER WORDT HOMOSEKSUEEL

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 17 August, 2012 en 6102 keer gelezen.