Madonna riskeert 10 miljoen dollar boete door anti holebi activisten.Eerder kon je bij holebi.info lezen dat zangeres Madonna in Rusland tijdens een concert opkwam voor holebi's en zich uitspraak tegen de stijgende homofobie in het land.

Ondertussen is er een groep homofobische Russische activisten die de zangeres aanklagen en 10 miljoen dollar eisen als schadevergoeding wegens beledigingen en omdat ze zich positief uitsprak ten voordele van holebi's. De zangeres deelde voor haar concert ook roze polsbandjes uit ter ondersteuning van Russische holebi's. Ook sprak ze haar support uit voor de Russische punk meiden groep Pussy Riot.

Alexei Kolotkov, één van de activisten die de zangeres aanklagen zegt: 'Misschien dat sommige mensen de link niet zien, maar na het concert van Madonna zijn er misschien jongens die plots homo worden, of meisjes die plots lesbisch worden. De kinderen die nog geboren moeten worden in dit land mogen niet worden beschadigd door mensen zoals zij. Dary Dedova, een andere activiste zegt dat ze de zangeres op voorhand hadden gewaarschuwd zich te moeten gedragen en haar negeren van onze vraag zal resulteren in geld. En indien het geld is verworven van Madonna zal het geschonken worden aan een weeshuis.

Tijdens het concert droeg Madonna ook eventjes een balaclava (gezichtsmasker), het handelsmerk van de punkband Pussy Riot, daarnaast gaf ze ook een striptease weg waarna ze enkel nog in een zwarte bh op het podium stond met op haar rug de naam van de meisjes van de punkband die zopas veroordeeld werden tot twee jaar gevangenisstraf met dwangarbeid wegens hun protest tegen Putin en het opkomen voor holebi's. Of Madonna ook daadwerkelijk veroordeeld zal worden is afwachten.

De propaganda-wet (anti holebi wet) van februari van dit jaar, uit Sint-Petersburg staat model voor een nationale versie die momenteel in het nationale parlement werd ingediend, maar nog niet gestemd is. Als de wet door het Parlement komt kan dit nog maar eens een zware slag zijn voor de holebi-gemeenschap. Nu al oordeelde recent een rechtbank dat de komende 100 jaar geen optochten van holebi's mogen plaats vinden in Moskou.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
HOMOFOBE WET AANGENOMEN IN ST PETERSBURG
MADONNA KOMT OP VOOR HOLEBI'S IN SINT PETERSBURG + VIDEO

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS
PUSSY RIOT VEROORDEELT WEGENS PRO HOLEBI EN ANTI PUTIN + OPMERKELIJK FEIT + VIDEO
SPONGEBOB EN TELETUBBIES ZETTEN AAN TOT HOLEBI SEKSUALITEIT EN CRIMINALITEIT
PRIESTER HELPT BIJ KIDNAPPING LESBISCHE MOEDER EN KIND
HOMO MODE ONTWERPERS MAKEN BARBIE DRAG QUEEN + REACTIE VAN BARBIE
EERSTE HOLEBI GENERAAL NA AFSCHAFFING VERBOD HOLEBI'S IN HET LEGER IS EEN...
HOMO ACTEUR VERKLAPT GEHEIM VAN GOEDE RELATIE - NA 12 JAAR NOG ELKE DAG GELUKKIG
EERSTE ZWANGERE MAN TER WERELD MAG NIET SCHEIDEN VAN RECHTER
OBAMA MAAKT HOMOFOBISCH BETOGEN OP BEGRAFENISSEN DEELS VERBODEN
DUO SOEP VOORAF KOMT MET TWEEDE HOMO SONG + VIDEO
AMERIKAANSE POLITICA ZEGT IK BEN NIET HOLEBI MAAR PANSEKSUEEL + VIDEO
ELTON JOHN TOONT BLOTE KONT OP VAKANTIEholebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 18 August, 2012 en 2662 keer gelezen.