Nederlandse zangeres komt na 3 huwelijken uit de holebi kast.Zangeres Sheila Timmerman, 42, heeft na drie mislukte huwelijken met mannen een nieuwe geliefde gevonden in een vrouw. Daarmee komt de dochter van het bekende Nederlandse zangduo Gert en Hermien uit de jaren 60 uit de holebi kast. Sheila is nu eindelijk écht gelukkig met Laura.

"Mede door de opvoeding en de godsdienstwaanzin van mijn ouders kon ik mijn gevoelens niet eerder toelaten," aldus Sheila, die al op haar 11de wist dat ze lesbisch was. "Als ik verliefd was, dan was dat op een meisje. Dat gevoel was heel sterk. Toch stopte ik dat gevoel weg, vanwege het geloof van mijn ouders. In de wereld waarin ik opgroeide was lesbisch zijn een schande."

Tijdens de Amsterdamse Gay Pride voer Sheila mee in een bootje op de Amsterdamse grachten en zei toen: "Het is wel vreemd hoor, voor het eerst met een vrouw op pad. Ineens kijkt iedereen om wanneer je hand in hand loopt met iemand van hetzelfde geslacht. En je ziet ouders denken: hoe leg ik dit mijn kinderen nu uit?. Maar nu ik eenmaal uit de kast ben, ga ik ook all the way. Ik schaam me helemaal nergens voor. Dat ik nu na al die jaren mijn ware gevoel toelaat is zo'n bevrijding. Ik voel mij zo goed en zo gelukkig."

Sheila heeft haar geheim nooit met haar moeder Hermien, die in 2003 overleed, gedeeld. Ook haar vader is niet op de hoogte van haar geaardheid. Sinds de scheiding van haar ouders in 1999 verbrak ze samen met haar zus het contact met haar vader. In de jaren 70 bekeerden haar ouders zich tot het christendom in de jaren 90 zworen ze dat weer af en gaf vader Gert Sheila en haar zus Sandra zelfs de toestemming om naakt te poseren voor Playboy. In 1999 volgde een echtscheiding. Timmerman werd door zijn dochter Sandra van incest beschuldigd. In 2009 bekeerde vader Timmerman zich opnieuw tot het christendom. Sheila trad ook een tijd lang op met haar zus Sandra ze zongen vooral met begeleiding van orkestbanden in 1999 vormden ze de band SheShe& the He-Devils en brachten vooral rockcovers. Sinds enkele jaren zingt Sheila solo. Meer info over Sheila: KLIK HIER

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
VLAAMS ZANGER YVES TROUWDE ZIJN VRIEND + FOTO'S EN VIDEO
8 JARIGE IS BANG DAT ZIJN TWEE MOEDERS NAAR DE GEVANGENIS MOETEN
PRIESTER HELPT BIJ KIDNAPPING LESBISCHE MOEDER EN KIND
HOMO MODE ONTWERPERS MAKEN BARBIE DRAG QUEEN + REACTIE VAN BARBIE
EERSTE ARGENTIJNS HOMO KOPPEL SAMEN LEGAAL PAPA
GERARD JOLING ZETTE FANS OP VERKEERDE BEEN MET LEGE CD VAN KRUIDVAT
SPONGEBOB EN TELETUBBIES ZETTEN AAN TOT HOLEBI SEKSUALITEIT EN CRIMINALITEIT
ELTON JOHN TOONT BLOTE KONT OP VAKANTIE
EERSTE ZWANGERE MAN TER WERELD MAG NIET SCHEIDEN VAN RECHTER
WINNAAR MISTER GAY EUROPE BEKEND GEMAAKT + OOK FOTO'S ANDERE WINNAARS + VIDEO
HOLEBI ADVERTENTIES GENOMINEERD VOOR DE STANDAARD SOLIDARITEITSPRIJS STEM MEE STEM HOLEBI
DUO SOEP VOORAF KOMT MET TWEEDE HOMO SONG + VIDEO
GAGA BOUWT HUIS OM VOOR ZOONTJE ELTON JOHN EN ZKT STEUN CAMERON V BORN THIS WAY PROJECT

MEER NIEUWS: KLIK HIERBron: nu.nl en webiste Sheila

Dit bericht is gepost op 20 August, 2012 en 15009 keer gelezen.