Ziekte van vriendin en nu hartaanval Rosie O'Donnell gooit roet in eten huwelijk.


De Amerikaanse comédienne, presentatrice en actrice Rosie O'Donnell liet vandaag op haar blog weten dat ze herstellende is van een lichte hartaanval. De 50-jarige beleefde naar eigen zeggen de schrik van haar leven.

Rosie vertelt dat ze een enorme pijn over heel haar lichaam voelde kort nadat ze een enorm zware vrouw uit haar auto hielp. Ze was al thuis en voelde plots pijn in borst en armen alsof ze bont en blauw geslagen waren. Ze begon hevig te transpireren en moest ook overgeven. Daarna nam ze een aspirine en besloot pas de volgende dag naar de cardioloog te gaan.

Naar eigen zeggen had ze wel even via Google gekeken naar vrouwen symptomen bij een hartaanval. Maar ze dacht dat het niet klopte. Toch heeft de aspirine haar leven gered want ze had wel degelijk een lichte hartaanval zoals een dag later na onderzoek bleek. 99% van haar hoofdslagaders was geblokkeerd en ze kreeg meteen een stent geplaatst. Rosie laat verder weten dat andere vrouwen de symptomen moeten leren kennen en direct de hulpdiensten moeten bellen in het geval dat deze zich voordoen.

In februari liet O'Donnell nog weten dat zij en haar verloofde Michelle Rounds trouw- en kinderplannen hadden. Maar helaas moesten die worden uitgesteld omdat er recent bij Rounds tumoren werden vastgesteld in haar onderlichaam. Rosie is nu thuis herstellende van de lichte hartaanval.

O'Donnell was van 2004 tot 2007 gehuwd met Keli Carpenter. Samen adopteerden ze drie kinderen Parker geboren in 1995, Chelsea Belle geboren in 1997 en Blake Christopher geboren in 1999. Hun vierde kind Vivienne Rose geboren in 2002 werd verwekt met anoniem donorsperma met als biologische moeder Keli Carpenter. De kinderen hebben nog altijd contact met Keli. Rosie is sinds 2011 samen met de 40-jarige Michelle Rounds.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
ROSIE O'DONNELL EN VRIENDIN PLANNEN HUWELIJK EN KINDEREN

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
NEDERLANDSE ZANGERES KOMT NA DRIE HUWELIJKEN UIT DE HOLEBI KAST
8 JARIGE IS BANG DAT ZIJN TWEE MOEDERS NAAR DE GEVANGENIS MOETEN
LINS (Ex Mijn Restaurant) HEEFT NIEUWE JOB EN NIEUWE VRIENDIN
SPONGEBOB EN TELETUBBIES ZETTEN AAN TOT HOLEBI SEKSUALITEIT EN CRIMINALITEIT
EERSTE ARGENTIJNS HOMO KOPPEL SAMEN LEGAAL PAPA
HOMO MODE ONTWERPERS MAKEN BARBIE DRAG QUEEN + REACTIE VAN BARBIE
PRIESTER HELPT BIJ KIDNAPPING LESBISCHE MOEDER EN KIND
MOET HOLEBI HAAT IN MEDIA VAN ASSISEN NAAR CORRECTIONALE RECHTBANK IN BELGIE?
GERARD JOLING ZETTE FANS OP VERKEERDE BEEN MET LEGE CD VAN KRUIDVAT
EERSTE ZWANGERE MAN TER WERELD MAG NIET SCHEIDEN VAN RECHTER
GAGA BOUWT HUIS OM VOOR ZOONTJE ELTON JOHN EN ZKT STEUN CAMERON V BORN THIS WAY PROJECT

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 21 August, 2012 en 2337 keer gelezen.