Holebi huwelijk: tweede lid van boysband Get Ready trouwde zijn vriend.
In april kon je al lezen dat boyband Get Ready zanger Jimmy Samijn na een relatie van 13 jaar in het huwelijksbootje stapte met zijn vriend Davy. En vandaag kunnen we melden dat boyband Get Ready zanger Koen Bruggemans in stilte is getrouwd met zijn vriend.

Koen Bruggemans, 36, van de boysband Get Ready is in alle stilte getrouwd met zijn Michael, 32. Alleen weekblad Dag Allemaal was erbij. Het koppel was gekleed in maatpakken van Karl Legerfeld. Het duo trouwde onder een stralende zon in het Vlaams-Brabantse Bertem. Volgens Koen de kers op de taart na zes maanden voorbereidingen.

De ringen werden uitgewisseld tijdens een speciale viering nadien in de tuin van Koen's vader in aanwezigheid van beide ouders. Later was er een avondfeest met ruim 220 gasten. Er was ook nog een speciaal symbolisch moment waarbij er witte ballonnen werden opgelaten. Om mensen te eren die er niet meer zijn, zoals de ex-vriend van Koen.

Wino (bekend van Big Brother) was Koen's eerste vriendje toen hij 18 was. Wino overleed dit jaar ten gevolge van kanker. Koen had hem beloofd dat hij er bij zou zijn op zijn trouwdag. Wat dan symbolisch gebeurde door middel van de aanwezigheid van een grote knuffelbeer.

Extra:
In 1989 schreef ons Belgisch holebi-magazine ZiZo dat de leden van Get Ready homo zijn. De boys ontkenden dit zo erg dat ze een rechtszaak aanspanden tegen het blad dat ze wonnen. Maar enkele jaren later kwamen verschillende leden toch uit de holebi kast. De band begon in 1996. In 1998 kwam er zelfs een vierdelige strip uit van de groep. In 1999 verscheen hun eerste volledig Engelstalige cd. Eind 2000 ging de groep uit elkaar waarna ze in 2002 al weer hun comeback maakten. In 2007 verlieten JM en Glenn de groep en werden in 2008 vervangen door Kenny en Tom. De groep is nog steeds erg succesvol. Begin dit jaar traden ze vijf maal aan op het Schlagerfestival in de Ethias Arena te Hasselt. Daarmee hadden ze op vijf concertdagen voor meer dan 60.000 mensen gespeeld.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
BOYBAND ZANGER JIMMY SAMYN GETROUWD MET VRIENDJE

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
VLAAMS ZANGER YVES TROUWDE ZIJN VRIEND + FOTO'S EN VIDEO
8 JARIGE IS BANG DAT ZIJN TWEE MOEDERS NAAR DE GEVANGENIS MOETEN
EX MIJN RESTAURANT LESBISCH KOPPELTJE HEROPENEN ZAAK
NEDERLANDSE HOMO POLITICUS IN ANTWERPEN BELAAGD DOOR HOMOFOBEN
LINS (Ex Mijn Restaurant) HEEFT NIEUWE JOB EN NIEUWE VRIENDIN
HOLEBI'S MOGEN BIJ POLITIEKE PARTIJ OP VOORWAARDE DAT ZE ANTI HOMOHUWELIJK ZIJN
PRIESTER HELPT BIJ KIDNAPPING LESBISCHE MOEDER EN KIND
HOLEBI ADVERTENTIES GENOMINEERD VOOR DE STANDAARD SOLIDARITEITSPRIJS STEM MEE
NEDERLANDSE ZANGERES KOMT NA DRIE HUWELIJKEN UIT DE HOLEBI KAST
MOET HOLEBI HAAT IN MEDIA VAN ASSISEN NAAR CORRECTIONALE RECHTBANK IN BELGIE?
HOMO MODE ONTWERPERS MAKEN BARBIE DRAG QUEEN + REACTIE VAN BARBIE
GERARD JOLING ZETTE FANS OP VERKEERDE BEEN MET LEGE CD VAN KRUIDVAT
SPONGEBOB EN TELETUBBIES ZETTEN AAN TOT HOLEBI SEKSUALITEIT EN CRIMINALITEIT
GAGA BOUWT HUIS OM VOOR ZOONTJE ELTON JOHN EN ZKT STEUN CAMERON V BORN THIS WAY PROJECT

MEER NIEUWS: KLIK HIER

Bron: Dag Allemaal - Extra: holebi.info

Dit bericht is gepost op 22 August, 2012 en 15731 keer gelezen.