Homofobe priester en politicus werken zich in de nesten, 1 wegens zedenschennis, 1 wegens kinderen verwonden.Twee Amerikaanse homofoben, een priester en een politicus, hebben het nieuws gehaald door zichzelf serieus in de nesten te werken. Een homofoob uit de Amerikaanse stad New Orléans werd opgepakt wegens zedenschennis, een homofoob uit Maryland reed in een dronken bui enkele kinderen het ziekenhuis in.

In New Orléans werd de rechtse christelijke priester Grant Storms zopas veroordeeld wegens openbare zedenschennis. De man die bekend straat als groot holebi hater was aan het masturberen bij een kinderspeelplaats in een park van de Amerikaanse stad. Hij bekende dat hij het al drie keer eerder had gedaan. Storms werd veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijk en moet zich nu laten behandelen door een psychiater. Storms keerde zich in het verleden meermaals tegen een populair homo feest in de Franse wijk van New Orléans en zwoer er alles aan te doen om homo's de stad uit te krijgen. In 2003 lanceerde hij nog een anti holebi optocht.

In Maryland heeft Tea Party republikein Don H Dwyer zich dan weer in de nesten gewerkt door dronken met zijn boot een ongeluk te veroorzaken waarbij vier kinderen gewond raakten. Een 5-jarige moest zwaar gewond afgevoerd worden per helikopter naar het kinderziekenhuis van Baltimore. Dwyer's boot was zo gehavend dat hij zonk. Na onderzoek bleek hij 2 keer het toegestane alcohol percentage in zijn bloed te hebben overschreden. De republikein liet recent weten dat voorlichting over holebi's op school er voor zorgt dat kinderen homo of lesbisch worden. En noemde lessen over holebi's op school zelfs een bedreiging voor de kinderen. Twee keer probeerde hij het homohuwelijk in Maryland te laten verbieden. Eerder dit jaar steunde hij een wet die politici kan ontslaan wanneer ze schuldig worden bevonden aan het plegen van een misdaad of overtreding. Wanneer Dwyer wordt veroordeeld voor zijn bootincident bestaat de kans dat hij zelf ontslagen wordt en is hij "slachtoffer" van een maatregel die hij zelf steunde.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
NEDERLANDS PASTOOR DIE BABY VAN LESBISCH KOPPEL WEIGERDE TE DOPEN KRIJGT STEUN
PRIESTER HELPT BIJ KIDNAPPING LESBISCHE MOEDER EN KIND
PLAYBOY BAAS KOMT OP VOOR RECHTEN VAN HOLEBI'S
VIERDE SEKSUELE GEAARDHEID BEKEND GEMAAKT
TOP 100 MACHTIGSTE VROUWEN TER WERELD - GAGA BOVEN BRITSE QUEEN
WEST HOLLYWOOD BEHOUDT HOLEBI ZEBRAPADEN VOOR ALTIJD
8 JARIGE IS BANG DAT ZIJN TWEE MOEDERS NAAR DE GEVANGENIS MOETEN
SPONGEBOB EN TELETUBBIES ZETTEN AAN TOT HOLEBI SEKSUALITEIT EN CRIMINALITEIT
PUSSY RIOT VEROORDEELT WEGENS PRO HOLEBI EN ANTI PUTIN + OPMERKELIJK FEIT + VIDEO
AMERIKAANSE POLITICA ZEGT IK BEN NIET HOLEBI MAAR PANSEKSUEEL + VIDEO
WINNAAR MISTER GAY EUROPE BEKEND GEMAAKT + OOK FOTO'S ANDERE WINNAARS + VIDEO
EERSTE ZWANGERE MAN TER WERELD MAG NIET SCHEIDEN VAN RECHTER
GAGA BOUWT HUIS OM VOOR ZOONTJE ELTON JOHN EN ZKT STEUN CAMERON V BORN THIS WAY PROJECT

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 24 August, 2012 en 2460 keer gelezen.