Ellen DeGeneres kreeg Walk of Fame ster in Hollywood.
Fans van de Amerikaanse presentatrice, comédienne en actrice Ellen DeGeneres kunnen nu over haar heen lopen op de beroemde Walk of Fame in Hollywood. DeGeneres kreeg er gisteren een ster.

Ellen kreeg de beroemde Hollywood Walk of Fame ster gisteren tijdens een ceremonie in aanwezigheid van haar vrouw actrice Portia de Rossi en haar moeder Betty DeGeneres.

"Heel mijn carrière heb ik mezelf voorgenomen dat ik niet over me heen laat lopen en dat heeft er uiteindelijk dus toe geleid dat mensen over me heen gaan lopen", grapte DeGeneres in haar speech. "Het betekent veel voor me dat zoveel mensen zijn komen opdagen. Bedankt!"

De ster van DeGeneres ligt nabij het 6270 Hollywood Blvd vlak bij het Hollywood W Hotel rechtover het beroemde Pantagas theater. Vlak voor de feestelijke ceremonie kondigde DeGeneres zelf de feestelijkheden aan op Twitter en schreef: "Ik krijg vandaag om 11 uur mijn ster op de Hollywood Walk of Fame. Kom allen kijken." Haar oproep had veel succes want honderden mensen waren aanwezig om de onthulling bij te wonen. DeGeneneres volgde openlijke holebi sterren als zanger Ricky Martin en acteur Patrick Harris die in de afgelopen jaren een ster kregen in de beroemde straat.


holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 05 September, 2012 en 2834 keer gelezen.