Nederlandse versie Boer zoekt vrouw heeft voor het eerst homo boer.Zopas is in Nederland het zesde seizoen van start gegaan van het KRO-programma Boer zoekt vrouw. En voor het eerst zit er ook een homoboer bij: Willem (foto), gaat in het programma op zoek naar een leuke homoboer. In 2009 had de Vlaamse versie van het programma voor het eerst een lesbische boerin: Conny.

In aflevering 1 gingen 11 boeren waaronder een tweeling, één boerin en een homoboer op zoek naar de liefde van hun leven. Aad, Arthur, Doede, Hans, Henk, Henrieke, Jan, Martin, Johan, Martin en Willem ontvingen in de eerste aflevering brieven van geïnteresseerde vrouwen en mannen. De boeren met de meeste brieven gaan door.

De vijf die door gaan zijn Boer Henk, boer Aad, boerin Henrieke, boer Martin en boer Willem die nu samen met presentatrice Yvon Jaspers verder op zoek gaan naar de ideale partner. Boer Willem die homo is kreeg maar 57 brieven daarmee eindigde hij bij de vijf meest populaire boeren en kan je hem de komende weken samen met de andere kandidaten op zondagavond volgen in zijn zoektocht naar een nieuwe liefde.

Willem, 47, verheugt zich al op een romantische wandeltocht in de natuur. Hij heeft een gemend biologische dynamische zorgboerderij (melkvee, melkverwerking). Hij woont niet op de boerderij zelf maar in het dorp. Er wonen wel 40 andere bewoners op de boerderij, namelijk mensen met een verstandelijke handicap of met (psychische) hulpvraag en medewerkers van de zorgstichting. En natuurlijk ook de dieren zoals koeien, kippen, varkens en een hond. Willem is gek op zwemmen, duiken, trektochten met de hond, tent en rugzak.

Op 9 september gaan de boeren op speeddate, ze krijgen vijf minuten om met tien briefschrijvers te daten. Op 16 september hebben de boeren vijf personen uit de speeddates gekozen waarmee ze een dagje uit gaan. Uit die vijf worden er drie gekozen waarna er later nog 1 over blijft.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
MISTER GAY DENEMARKEN HOMO EN TROTSE MOSLIM
FREDDIE MERCURY WORDT ANGRY BIRD + VIDEO
HISTORISCH AMERIKAANSE DEMOCRATEN (onder Obama) UNANIEM PRO HOLEBI'S EN HOMOHUWELIJK
START DATUM + GAST BEKEND VOOR VLAAMSE PAUL DE LEEUW SHOW
HOMOHUWELIJK OP KOMST IN NIEUW ZEELAND EN TASMANIE (AUSTRALIE)
VLAAMS HOLEBI PIONIER EN GROOT ACTEUR OVERLEDEN
THAT'S SO GAY UITSPRAAK IS SCHADELIJK VOOR HOLEBI'S + VIDEO
ROSIE O'DONNELL IN HET GEHEIM GETROUWD NA OPERATIE VRIENDIN EN HARTAANVAL ROSIE
VANAF 1 SEPTEMBER BOETE VOOR HOMOFOBEN IN BRUSSEL
RAPPER SNOOP DOGG 'HIP HOP WERELD IS KLAAR VOOR AANVAARDING HOLEBI'S
FRANKRIJK WORDT 12de OF 13de LAND WAAR HOLEBI'S MOGEN TROUWEN
RUFUS WAINWRIGHT EN VRIEND GETROUWD
PLAYBOY BAAS KOMT OP VOOR RECHTEN VAN HOLEBI'S
SPONGEBOB EN TELETUBBIES ZETTEN AAN TOT HOLEBI SEKSUALITEIT EN CRIMINALITEIT

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 05 September, 2012 en 5328 keer gelezen.