David Davidse super verdrietig na dood ex-vriend.Recent kon je lezen dat Vlaams holebi pionier Alex Cassiers op 76-jarige leeftijd kwam te overleden. Acteur en zanger David Davidse is sindsdien ontroostbaar.

Vorige week overleed Alex Casiers, voor zijn ex-lief David Davidse kwam de klap extra hard aan. Hij was het die de politie alarmeerde nadat Alex niet was komen opdagen op een afspraak. David is er het hard van in na de plotse dood van zijn ex-vriend waarmee hij nog goed overeen kwam.

"Ik blijf verweest achter. Alex was mijn eerste grote liefde. We leerden elkaar kennen rond mijn achttiende. Een kantelpunt in mijn leven, want op die leeftijd sta je klaar op je vleugels uit te slaan en het ouderlijke huis te verlaten. Alex heeft, achteraf bekeken, mee de krijtlijnen van mijn leven uitgetekend," zegt de 57-jarige Davidse in weekblad Story. De relatie van destijds bleef niet duren en na enkele jaren ging het koppel in vriendschap uit elkaar. De laatste tien jaar gingen ze geregeld samen op vakantie. De laatste keer was vlak voor Alex's dood. "Ik heb hem toen nog verteld dat hij één van de belangrijkste mensen in mijn leven was. Hij was daar heel erg door ontroerd."

Alex woonde alleen en was volgens David een gelukkige vrijgezel met veel sociale contacten. Het fatale moment: "We hadden op vrijdag afgesproken maar hij kwam niet opdagen. Hij reageerde ook niet op mijn telefoontjes. Een dag later werd ik ongerust en heb ik de politie gebeld. Zij hebben hem levenloos in zijn appartement gevonden." David vertelt verder nog dat hij zich voordien wel al zorgen maakte om de gezondheid van Alex. "Hij had de laatste tijd last van flauwtes. Ik had hem willen voorstellen om elke dag op een vast uur met elkaar te bellen, maar dat is nu te laat. Zo jammer, ik slaap slecht en heb nachtmerries door wat er is gebeurd. Hopelijk kan ik het straks allemaal loslaten. Ik ben blij dat we die laatste vakantie nog samen hebben gehad. En dat ik hem nog heb verteld hoeveel hij voor me betekende."

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
LEONARDO DA VINCI INVLOEDRIJKSTE HOMO ALLERTIJDEN + TOP 10 MET FOTO'S
BISEKSUEEL NIET LANGER VIES WOORD OP GOOGLE
MEER ZELFMOORD ONDER RELIGIEUZE HOLEBI JONGEREN
ZANGER CHRISTOFF GAAT PRESENTEREN OP RADIO 2 - CAREN MEYNEN NIEUW PROGRAMMA
9-JARIGE JONGEN GEEFT ONTSLAG IN SCOUTS WEGENS ANTI HOLEBI BELEID
ELLEN DEGENERES EN VROUW TOCH GEEN KINDEREN
UNIEK TROTSE MOEDERS MET HOLEBI KINDEREN UIT LAND WAAR HOLEBI ZIJN NOG TABOE IS
FREDDIE MERCURY WORDT ANGRY BIRD + VIDEO
HISTORISCH AMERIKAANSE DEMOCRATEN (onder Obama) UNANIEM PRO HOLEBI'S EN HOMOHUWELIJK
VANAF 1 SEPTEMBER BOETE VOOR HOMOFOBEN IN BRUSSEL
GELUKKIGE VERJAARDAG BEKENDE HOLEBI'S HET ZIJN ER 19 DEZE MAAND

MEER NIEUWS: KLIK HIER

Bron: weekblad Story.

Dit bericht is gepost op 12 September, 2012 en 5969 keer gelezen.