Presentarice Nathalie Delporte openlijk over vrouw en twee kinderen.

Q-music presentatrice Nathalie Delporte, 37, praat in weekblad Story openhartig over haar vrouw en twee dochtertjes. Samen met Ilse De Gendt heeft ze twee dochtertjes, Aimée, 3,5 en Feliz 1,5. Het koppel is nog altijd erg verliefd op elkaar wat volgens hen komt omdat ze elkaar zo perfect aanvullen. Recent kochten ze een huisje waar ze nu de twee kinderen willen opvoeden.

Het koppel leerde elkaar kennen via gemeenschappelijke vrienden. Voor beide was het liefde op het eerste gezicht en meteen was duidelijk dat het meteen goed zat. Vorige week waren de dames drie jaar getrouwd. De kindjes zijn snel en vlot gekomen. Ilse wilde al langer kinderen maar dat was er eerder niet van gekomen, en omdat Nathalie ook wel moeder wilde worden lieten beiden er geen gras over groeien. Al voor de geboorte van het eerste kindje wisten de dames dat er nog een tweede zou komen. Toen Aimée 1 jaar was er al één inseminatie gebeurd of Nathalie was al zwanger waardoor er ongeveer 22 maanden tussen de twee kinderen zit.

Meteen na de geboorte van Aimée kwam ze in de armen van Ilse terecht, en volgens Nathalie is ze daar niet meer uit gekomen. "Dat merk je nu nog steeds, als ze pijn heeft roept ze Ilse, bij Feliz is dat net andersom." Beide dames kozen voor een bekende donor die toch anoniem blijft, zelfs voor familie en vrienden. Het klikte meteen met de donor. "Anders hadden we het niet gedaan, want het is wel ingrijpend en emotioneel. Uiteindelijk is het ook meer dan een zaadje dat hij geeft. We zitten nog steeds op één lijn met hem en we zien elkaar af en toe," zegt Nathalie. De kinderen hebben een dubbele familienaam: Delporte - DeGendt, en Ilse heeft hen allebei geadopteerd.

Aiméé heeft twee mama's en gaat voor het eerst naar school. Toch stelt ze geen vragen, voor haar is het allemaal heel duidelijk. Op school weten ze dat ze twee mama's heeft en dat is voor iedereen duidelijk. Ilse: "Sommige vriendinnetjes uit de klas zeggen wel eens dat ze ook liever twee mama's willen (lacht)." Nathalie: "Je hoort soms heel mooie verhalen. Een vriendinnetje uit haar klas was naar de Zoo geweest en had daar twee mannen gezien met een kindje. Toen had ze tegen haar mama gezegd, kijk dat kindje heeft een papa en een papalie. Omdat de kindjes thuis mama tegen Ilse zeggen en mamalie tegen mij." Volgens Ilse stellen de kinderen nog geen vragen omdat ze nog zo jong zijn. Nathalie zegt dat Aiméé de ene keer wil trouwen met een vriendje en de andere keer met een vriendinnetje. Kortom voor kinderen is de familie waarin ze opgroeien doodnormaal.

Mannen: Volgens de dames zijn er genoeg mannen in het leven van de twee kinderen. Zo zijn er broers, peters, neefjes, opa's enz... Ze proberen de kinderen met zoveel mogelijk mannen in hun leven te laten kennismaken zodat ze net zo goed met mannen als met vrouwen kunnen opschieten. Volgens Nathalie en Ilse zijn de kinderen heel verschillend. Nathalie zegt daarover: "Aimée is aan de buitenkant zoals Ilse en aan de binnenkant zoals ik, en bij Feliz is het net omgekeerd, die heeft volgens beide dames een écht eigen willetje. Aimée zit nu al op dansles, maar wil liever ballet doen, maar dat kan nog niet op die leeftijd. De kinderen zijn verder twee échte meisjes. Aimée wil absoluut geen broeken aan doen, dat is volgens haar voor jongentjes. Nathalie: "Alle prinsessen manieren die wij niet hebben heeft zijn wél." De rest van het verhaal kan je lezen in Story van deze week.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
VLAAMSE KLEUTERS GAAN TEKENEN ROND HOLEBI THEMA
ELLEN DEGENERES EN VROUW TOCH GEEN KINDEREN
DAVID DAVIDSE VERDRIETIG NA DOOD EX VRIEND
BISEKSUEEL NIET LANGER VIES WOORD OP GOOGLE
VLAAMSE HOLEBI JONGEREN REIKTEN AWARD UIT AAN...
9-JARIGE JONGEN GEEFT ONTSLAG IN SCOUTS WEGENS ANTI HOLEBI BELEID
ZANGER CHRISTOFF GAAT PRESENTEREN OP RADIO 2 - CAREN MEYNEN NIEUW PROGRAMMA
AMERIKAANSE SENATOREN DIENEN WETSVOORSTEL IN AFSCHAFFING HOMOHUWELIJKEN IN....
OP KOMST DRIE MAAL VLAAMS HOLEBI THEATER
MEER ZELFMOORD ONDER RELIGIEUZE HOLEBI JONGEREN
VANAF 1 SEPTEMBER BOETE VOOR HOMOFOBEN IN BRUSSEL
BEROEMDE LESBIENNE KRIJGT WALK OF FAME IN HOLLYWOOD + FOTO'S
ALS ROMNEY AMERIKAANSE PRESIDENT WORDT ZIET HET ER SLECHT UIT VOOR HOLEBI'S
FREDDIE MERCURY WORDT ANGRY BIRD + VIDEO

MEER NIEUWS: KLIK HIER

Bron: weekblad Story.

Dit bericht is gepost op 15 September, 2012 en 11468 keer gelezen.