Homo gaf 23.000 euro uit om hetero te worden.

Een 47-jarige Amerikaan heeft maar liefst 23,000 euro uit gegeven aan therapieŽn met als doel hetero te worden. In een interview met de BBC vertelde hij kort over zijn ervaringen.

Peter Toscano, 47 (foto), zegt dat hij er zeventien jaar heeft over gedaan om zichzelf te aanvaarden als homo. Bovendien koste hem het ruim 23.000 euro die hij uitgaf aan therapieŽn die claimen dat men holebi's kan veranderen in hetero's. Zulke therapieŽn bestaan wereldwijd en zijn erg controversieel.

Toscano groeide op in New York in een strenge christelijke familie. Eerst ging hij naar een evangelische kerk nadat hij worstelde met zijn seksuele geaardheid. Naar eigen zeggen had hij vanuit zijn geloof het gevoel dat hij iets moreel en spiritueel verkeerds deed en dat hij daarvoor na zijn dood zou worden gestraft door God, waar hij erg bang voor was. Verder vertelde hij niet welke therapieŽn hij allemaal onderging, maar wel dat ze allemaal schadelijk zijn voor de psyche, vooral voor jonge mensen. Toscano heeft ondertussen zijn homoseksuele geaardheid aanvaard en gebruikt zijn ervaringen nu om vooral jonge mensen te waarschuwen voor de vele therapieŽn die beweren mensen te kunnen genezen van holebiseksualiteit.

De Amerikaanse tak van de Wereld gezondheidsorganisatie waarschuwde al meermaals voor de gevaren van wordt weer hetero therapieŽn, en stelde dat ze niet alleen in de VS worden gegeven maar net zo goed in Engeland en elders in de wereld. Uit onderzoek blijkt bovendien dat 9 van de 10 deelnemers aan zulke therapieŽn nadien kampen met zelfmoord gedachten. Eerder keurde men in Californie een wet goed die jongeren onder de leeftijd van 18 jaar zulke therapieŽn aan te bieden. En dit jaar keurde men een wet goed die volwassenen die deze therapie willen ondergaan een document moeten ondertekenen waarin staat dat deze gevaarlijk is. Californie is de eerste en enige Amerikaanse staat met zo'n wet. Tegenstanders beweren dat de wet het gezag van ouders ondermijnt wanneer ze wensen dat hun kinderen 'normaal' (lees hetero) zijn.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
TOP 8 VAN HOLEBI GENEZINGS THERAPIEEN VAN BIDDEN TOT KOKEN EN ELECTRO SHOCKS
NEDERLANDSE VERZEKERAARS WILLEN WORDT WEER HETERO THERAPIE NIET MEER TERUG BETALEN
16-JARIGE HOMO NA FALEN EXORCISME OM HETERO TE WORDEN OPGESLOTEN DOOR VADER

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
MEER ZELFMOORD ONDER RELIGIEUZE HOLEBI JONGEREN
AARTSBISSCHOP BOOS OP KATHOLIEKE ORGANISATIE WEGENS VERWELKOMEN HOLEBI'S
CORRECTE BEHANDELING MAAKT MENSEN MET HIV NAUWELIJKS BESMETTELIJK
COMPUTER BEDRIJF INTEL PRO HOLEBI'S DOOR STOP STEUN AAN SCOUTS
PARIS HILTON: 'HOMO'S ZIJN WALGELIJK EN HEBBEN AIDS' - ZEGT NU SORRY
BISEKSUELEN KRIJGEN EIGEN NATIONALE DAG
VLAAMSE HOMOFOBE BROERS DIE HOMO IN COMA SLOEGEN VRIJ GELATEN
ANGELA MERKEL KOMT OP VOOR HOMO VOETBALLERS
ELIO DI RUPO STEUNT ANGELA MERKEL EN HOMO VOETBALLERS
AUSTRALIE STEMT TEGEN OPENSTELLING VAN HET HUWELIJK VOOR HOLEBI'S
UNIEKE TRANS CAMPAGNE IN DE VERENIGDE STATEN
AMERIKAANSE SENATOREN DIENEN WETSVOORSTEL IN AFSCHAFFING HOMOHUWELIJKEN IN....

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 24 September, 2012 en 2433 keer gelezen.