Canadese dokter dood behandelde holebi's en hetero's met electro shocks en maakte zich ook schuldig aan seksueel misbruik.
Een Canadese psychiater staat terecht voor seksueel misbruik van holebi patiŽnten die hij wilde 'genezen' van hun seksuele geaardheid. Zo wilde hij zeker meer dan honderd Zuid Afrikaanse holebi's 'genezen'.

De Canadese psychiater Aubrey Levin, 72, moet terechtstaan voor seksueel misbruik van tien homo patiŽnten in Canada. Levin, bekend als 'Dr Shock', heeft zich bovendien tijdens de apartheid ook schuldig gemaakt aan het behandelen van meer dan honderd holebi soldaten met elektrische shock therapieŽn in een poging om hen te 'genezen' van hun seksuele geaardheid.

Het seksuele misbruik werd bekend nadat een Canadese patiŽnt in 2010 stiekem filmde dat Levin seksuele avances maakte. Daarop werd hij gearresteerd maar andere klachten van patiŽnten werden genegeerd door de Canadese autoriteiten. Na zijn arrest getuigden ruim dertig mannelijke patiŽnten over seksueel misbruik door de psychiater.

Het proces van Levin roept vele vragen op in Canada waarbij men zich afvraagt hoe het kan dat hij zijn beroep kon uitoefenen terwijl de South Africa's Truth and Reconciliation Commission (TRC) hem eerder had aangeklaagd voor ernstige misdaden tegen de mensheid tijdens de apartheid in Zuid Afrika, waar hij zijn loopbaan begon in 1969 als psychiater in het Zuid Afrikaanse leger. In de jaren dat hij daar werkzaam was werkte hij in een geÔsoleerde straf kolonie waar hij onder andere holebi's probeerde te 'genezen' van hun seksuele geaardheid door middel van drugs of Electro shocks. Hij gebruikte de technieken ook om dissidentie te onderdrukken in de zwarte townships en verklaarde daarna honderden als gestoord. Hij gebruikte de therapie ook voor druggebruikers, in praktijk soldaten die marihuana gebruikten en mannen die weigerden te dienen in het apartheids leger. Zowel holebi's als hetero's werden kreupel of beschadigd voor het leven na zijn therapieŽn. Vele van die gruwelijke praktijken in Zuid Afrika zijn op film vastgelegd.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
TOP 8 HOLEBI GENEZINGS THERAPIEEN VAN BIDDEN EN KOKEN TOT ELECTRO SHOCKS

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
MANNEN WORDEN HOMO OMDAT VROUWEN...+ VIDEO
BELGIE KRIJGT NATIONAAL AIDS PLAN VOOR HETERO EN HOLEBI
AANVAL TEGEN NEDERLANDSE HOMO BOER UIT PROGRAMMA BOER ZKT VROUW
ARNOLD SCHWARZENEGGER TROUWDE DESTIJDS 2 HOLEBI KOPPELS MAAR BLIJFT TEGEN HOMOHUWELIJK
RECHTSZAAK TEGEN MELKFABRIKANT OM ZGN HOMO MELK
NIEUWE WET IN OEKRAINE OVER HOLEBI'S ZORGT VOOR INTERNATIONAAL PROTEST
LADY GAGA WINT VREDESPRIJS VOOR INZET VOOR HOLEBI'S + VIDEO
CORRECTE BEHANDELING MAAKT MENSEN MET HIV NAUWELIJKS BESMETTELIJK
COMPUTER BEDRIJF INTEL PRO HOLEBI'S VANWEGE...
HOLEBI'S KUNNEN IN TOEKOMST SAMEN KIDS KRIJGEN - ONDERZOEKERS KRIJGEN NOBEL PRIJS
AARTSBISSCHOP BOOS OP KATHOLIEKE ORGANISATIE WEGENS VERWELKOMEN HOLEBI'S

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 10 October, 2012 en 2657 keer gelezen.