Barbra Streisand zingt duet met homo zoon Jason + video.

Zangers Barbra Streisand heeft zopas samen met haar zoon Jason een duet opgenomen. De song komt op een cd waarop Streisand duetten zingt met onder andere Celine Dion en Neil Diamond.

Jason, 45, is openlijk homo acteur en zanger. Hij speelde in films als Boys Life 3 en Say Anything. Zijn vader is acteur Elliot Gould de eerste echtgenoot van zijn moeder. In het begin was Barbra niet zo blij met de geaardheid van haar zoon en het heeft lang geduurd voor ze hem kon aanvaarden zoals hij was.

Momenteel toert Streisand rond in de VS met haar Brooklyn tour. In Philadelphia verscheen Jason voor het eerst samen met zijn moeder on stage en zongen ze samen het nummer 'How Deep is the Ocean'. Voor de song vertelde Streisand dat ze vroeger de lessen van haar zoon ondervroeg in diens slaapkamer, maar zoon Jason wilde liever dat mama het verhaal niet afmaakte. Eerder had Streisand in een interview al verteld dat ze haar zoon voor het eerst hoorde zingen toen hij vijftien was, ze was erg onder de indruk en tegelijkertijd verbaasd over zijn talent. Dat je zelf kan beoordelen via het onderstaande filmpje: een duet tussen moeder en zoon.

Extra: Streisand is actrice, producente en filmregisseuse. Haar eerste plaat kwam uit in 1962. Haar eerste filmrol was in 1968. Ze speelde in een 20 tal films en een 60 tal muziek albums uit. Ze won in totaal twee film Oscars, vijf Emmy's, acht Golden Globes en een Tony Award. Streisand werd in april van dit jaar 70.EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
HOLEBI DIEREN: EIGENLIJK ZIJN ALLE DIEREN BISEKSUEEL + 12 DIEREN BESCHREVEN
LADY GAGA SCHENKT GELD VREDESPRIJS AAN ELTON JOHN FOUNDATION
HOMO BOEIT GEEN FLIKKER - IEDEREEN AAN DE BAL + VIDEO
BRITSE ACTRICE UIT BAD GIRLS KOMT UIT DE HOLEBI KAST
SCOUTS VERGELIJKEN HOLEBI'S MET PEDOFIELEN
ELLEN DEGENERES RAPT MET ZANGERES REBEL WILSON + VIDEO
GROEN GENT WIL DAT POLITIE MEER DOET AAN HOLEBI HAAT
HOLEBI'S UIT DE KAST GENOMINEERD VOOR EMMY AWARD
GEZOCHT VLAAMSE BISEKSUELEN ALLE LEEFTIJDEN
GRIEKSE NEO NAZI'S VAST OMWILLE VAN HOMO JEZUS
DE BELG HOLEBI TOP 100 KOMT ER WEER AAN STEM MEE...
MANNEN WORDEN HOMO OMDAT VROUWEN...+ VIDEO
ELTON JOHN EN MAN VERHUIZEN VOOR VEILIGHEID VAN ZOONTJE
HOLEBI'S BELEDIGEN TOEGESTAAN VOLGENS RECHTBANK IN NEDERLAND

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 16 October, 2012 en 6322 keer gelezen.