Graaf reageert op gestelde holebi (homo) relatie in boek Deborsu.
Eerder kon je bij ons lezen over het boek van Frédéric Deborsu waarin hij onder andere stelt dat onze prins Filip vroeger een homo relatie had. Ondertussen heeft de man met wie dat zou zijn gebeurd gereageerd:

Graaf Thomas de Marchant et d’Ansembourg (foto links), de ‘intieme vriend’ van prins Filip (foto rechts) uit het boek van Frédéric Deborsu, blijkt een psychotherapeut en bestsellerauteur te zijn. De man is bovendien heel, heel verre familie van de prins. De Graaf ontkent een homoseksuele relatie te hebben gehad met prins Filip. Hij is woedend over de over de insinuatie van Frédéric Deborsu in 'Koningskwesties'.

Onzin, zegt de getrouwde graaf die drie dochters heeft en psychotherapeut is. "Ik ben niet homoseksueel. Het is geen misdaad om het wel te zijn, maar ik ben het niet. Het ging met Filip niet om een 'relation hors norme' zoals Deborsu schrijft. Alles is fout. Ik ben diep verontwaardigd dat men de koninklijke familie en mijn persoon zo kan beschadigen", vertelde de graaf in de kranten van Sudpresse. Hij was trouwens wel aanwezig op het huwelijk van Filip met prinses Mathilde. De Marchant d'Ansembourg zal zijn advocaat aan de slag zetten. Opvallend is overigens dat hij hele verre familie van prins Filip is: hij stamt namelijk af van dezelfde Belgische familie Mosselman als koningin Paola. Zijn familie is van oude Luxemburgse adel, en heeft onder meer een groot kasteel in het dorpje Assenois in de provincie Luxemburg. Dat kasteel deelt hij met zowat heel zijn familie. Het is vooral een weekendverblijf voor hem, want tijdens de week zit hij op kantoor in Elsene.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
AMERIKAANSE ACTRICE EN MAN DONEREN GELD VAN HUWELIJK AAN HOLEBI'S
UNIEK KATHOLIEK PRIESTER KOMT UIT DE HOLEBI KAST
19 VARENS VERNOEMD NAAR LADY GAGA WEGENS VELE OVEREENKOMSTEN (biseks, holebi,...)
HOMOFOBEN BETOGEN OPNIEUW OP MILITAIRE BEGRAFENIS TEGEN HOLEBI'S
SCOUTS VERGELIJKEN HOLEBI'S MET PEDOFIELEN
GRIEKSE NEO NAZI'S VAST OMWILLE VAN HOMO JEZUS
BELGIE KRIJGT NATIONAAL AIDS PLAN VOOR HETERO EN HOLEBI
CANADESE DOKTER DOOD BEHANDELDE HOLEBI EN HETERO MET ELECTRO SHOCKS
BEROEMDE HOLEBI'S SAMEN PRO OBAMA IN VIDEO

MEER NIEUWS: KLIK HIER

Bronnen: hln.be, nieuwsblad.be

Dit bericht is gepost op 25 October, 2012 en 6134 keer gelezen.