Vlaams Radio dj en presentator en echtgenoot bezig met gezinsuitbreiding.Vlaams Radio-dj, presentator en schrijver Tom De Cock, 29, vertelt in weekblad Dag Allemaal dat hij en zijn echtgenoot bezig zijn aan gezinsuitbreiding.

Op 6 augustus 2010 trouwde Tom met zijn vriend Maarten. Vandaag de dag zijn de twee bezig met een adoptieprocedure. In weekblad Dag Allemaal bekent Tom dat hij zelf niet de drang voelt om zich voort te planten maar er wel naar verlangt liefde en ervaring door te geven, op te voeden, en dingen te delen. Gelukkig voor beide heren loopt de adoptieprocedure van een leien dakje. "Er komt wel veel bij kijken, en het vergt veel geduld, maar er zijn nu eenmaal meer adoptie aanvragen dan kindjes. En uiteindelijk is de selectieprocedure vrij menselijk en gestoffeerd," zegt Tom in het weekblad.

Op de stelling: veel mensen vinden twee mannen als ouders niet ideaal zegt Tom: "Ach er zijn zoveel kinderen die zonder een vader of moeder worden grootgebracht. Komen die daar allemaal getekend uit, nee toch?. Maarten en ik zullen ons plekje wel vinden. Dat een kind een traditionele vader en moeder nodig heeft, vind ik een conservatieve mening". Volgens Tom zal het kind zeker ook een vrouwelijk rolmodel in zijn of haar leventje krijgen, onder andere door An, de zus van Tom waarmee hij een hechte band heeft. Volgens Tom is zij een fantastische vrouw die zo zegt hij slimmer is dan hij zelf. Over de hechte band zegt hij: "An heeft een ernstige oogziekte, van toen ze tien was, waardoor wij voor elkaar hebben leren zorgen. Dat heeft ons enorm hecht gemaakt. Mijn man Maarten weet dat mijn zus de belangrijkste persoon in mijn leven is". Tom heeft zelfs een boek over haar geschreven. Het gehele verhaal kan je lezen in de Dag Allemaal van 23 oktober waarin Tom ook nog verteld over zijn televisie carrière, jeugdjaren enz...

Extra:
Tom is nog maar vier jaar geleden begonnen bij Donna, is nu één van de MNM stemmen én wordt nu door de VRT klaargestoomd voor tv. De 327 waarin hij met 327 achttienjarige over de verkiezingen praatte, was alvast een opwarmer. En nu zit hij in de jury van het ketnet-programma Wie Wordt Wrapper 2012. Sinds het najaar van 2012 presenteert hij op radio MNM Planeet De Cock. Verder deed hij af en toe een publieksopwarming bij onder andere Steracteur Sterartiest, Peter Live, Eurosong en Zo is er maar één. In september 2011 veroorzaakte hij commotie met de opmerking uit eigen naam dat het verbod op de bloeddonatie van homo's, dwaas en homfoob is.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
PRESENTATRICE NATHALIE DELPORTE EN VROUW OVER HUN DRIE KINDEREN
ACTEUR EN MODE ONTWERPER EN VRIEND PAPA GEWORDEN

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
HOLEBI KOPPELS EVEN GOEDE ADOPTIE OUDERS ALS HETERO KOPPELS
AMERIKAANSE ACTRICE (64) KOMT UIT DE KAST MET VROUW EN KINDEREN
VLAAMS MINISTER WIL HOLEBI SCHEPEN IN ALLE VLAAMSE GEMEENTEN EN STEDEN
JONGE HOMO OPGESLOTEN EN MISHANDELD DOOR RELIGIEUZE LEIDERS
GROEN GENT WIL DAT POLITIE MEER DOET AAN HOLEBI HAAT
LADY GAGA SCHENKT GELD VREDESPRIJS AAN ELTON JOHN
FOTO KUSSENDE MEISJES INTERNET HIT + FOTO
GRAAF REAGEERT OP GESTELDE HOLEBI RELATIE MET BELG PRINS FILIP
AMERIKAANSE ACTRICE EN MAN DONEREN GELD VAN HUWELIJKS FOTOS AAN HOLEBI'S
HOMOFOBEN BETOGEN OPNIEUW OP MILITAIRE BEGRAFENIS TEGEN HOLEBI'S
SCOUTS VERGELIJKEN HOLEBI'S MET PEDOFIELEN
HOMO BOEIT GEEN FLIKKER - IEDEREEN AAN DE BAL + VIDEO

MEER NIEUWS: KLIK HIER


Bron: Dag Allemaal - Extra: holebi.info

Dit bericht is gepost op 26 October, 2012 en 4236 keer gelezen.