Ellen bedankt Madonna voor steun coming out + 3 video's (o.a Ellen danst met popqueen in puntbeha).Recent was popster Madonna te gast in de talkshow van Ellen DeGeneres. De Queen of Pop had ook haar zoontje bij. In die uitzending vertelde DeGeneneres dat ze toen ze vijftien jaar geleden uit de kast kwam onder andere ook veel steun kreeg van Madonna.

Ellen bedankte Madonna voor haar steun in de periode dat ze uit de kast kwam, het was toen 1997, en Ellen was één van de eerste bekende personen die uit de holebi kast kwam. In de uitzending vertelde Ellen dat er voor haar coming out veel geruchten waren over haar seksuele geaardheid, dat kwam vooral door dat haar personage in de toenmalige televisieserie Ellen ook uit de kast kwam. "En toen ik dan uit de kast kwam was er veel media aandacht, ik was dat niet gewoon. Sommigen waren voor, anderen waren tegen." De coming out van Ellen was destijds zo'n groot nieuws dat ze zelfs op de cover van Time magazine verscheen met de ondertussen beroemde uitspraak: 'Yep, I'm Gay'. "En op een dag, vanuit het niets, belde Madonna mij op. We kenden elkaar toen nog niet. Ze zei dat ze achter mij stond en mij steunde. Ze zij ook nog andere dingen, maar die zijn privé," aldus Ellen.

Madonna had tijdens de uitzending ook nog een verrassing voor Ellen. Die had eerder laten weten dat ze graag eens de beroemde puntbeha van de pop Queen zou dragen, en op een bepaald moment kwam er een tweede exemplaar, wat Ellen dan aantrok en al lachend zei: "nu voel ik me helemaal zoals ik écht ben". Daarna volgde er een dansje uitgevoerd door de twee dames samen met enkele mannelijke dansers van Madonna. De zangeres had trouwens ook haar 12-jarige zoon bij. Het komt niet vaak voor dat ze dat doet, maar voor Ellen maakte ze een uitzondering. Rocco zei tijdens de uitzending dat Madonna wel een strenge moeder is maar op een goede manier. Toch liet hij ook weten niet blij te zijn met alle acties van mama Madonna, zo sluit hij zijn ogen als ze op het podium een borst of bil laat zien. "Dat zie ik niet," zei de 12-jarige toen Ellen naar zijn moeders opvallende gedrag vroeg.

Hieronder kan je drie video's bekijken. De eerste bevat de dank woorden van Ellen aan Madonna. De tweede bevat een stuk waarin Ellen de beroemde puntbeha mag aandoen en even met de zangeres danst, de derde een scène waarin zoon Rocco naar de zogenaamde 'Splash Tank' werd gestuurd, waar hij werd getrakteerd op een koude douche.
EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
ELLEN RAPT MET ZANGERES REBEL WILSON + VIDEO
ELLEN EN PORTIA VIER JAAR GEHUWD + SPECIALE FOTO'S
ELLEN DEGENERS KREEG BEROEMDE HOLLYWOOD STER
ELLEN 15 JAAR UIT DE KAST + BIJZONDERE VIDEO VAN VROUW DIE HOLEBI WERELD VERANDERDEholebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 30 October, 2012 en 2587 keer gelezen.