Lesbienne vroeg vriendin ten huwelijk tijdens feest voor President Obama + foto's.
Op 6 november werd Barack Obama opnieuw verkozen als de president van de Verenigde Staten. Die zelfde nacht, tijdens de viering van zijn herverkiezing was er nog een bijzonder moment. Een lesbienne vroeg haar vriendin ten midden van de feestvierders ten huwelijk.

Keesha Patterson, 49, vroeg haar vriendin Rowan Ha, 37, ten huwelijk tijdens de viering van de herverkiezing van President Barack Obama in Chicago. Het koppel is afkomstig uit Maryland, één van de vier staten die op 6 november geschiedenis schreven door het huwelijk open te stellen voor holebi's na referenda.

Toen Keesha op een knie ging zitten en haar vriendin ten huwelijk vroeg kon deze haar oren niet geloven. Haar eerste woorden waren: 'Nee, het is niet waar, je deed het niet,' waarna ze meteen 'Ja' zei. De omstanders applaudisseerden en vele foto's werden gemaakt van het gelukkige paar. Keesha, een professor communicatie aan het Gloucester County College in Sewell, New Jersey, gaf haar vriendin een mooie witte gouden verlovingsring. Volgens Keesha was de viering van de herverkiezing van Obama de perfecte plaats om haar vriendin ten huwelijk te vragen.

Eerder waren Keesha en Rowan Ha, een ingenieur voor een beveiligingsfirma, ongerust over het feit of de inwoners van Maryland al dan niet via het referendum zouden ja zeggen op de openstelling van het huwelijk voor homo's en lesbiennes. De holebi huwelijken in Maryland kunnen van start gaan op 1 januari 2013.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
HERVERKOZEN OBAMA NOEMT OOK HOLEBI'S IN OVERWINNINGS SPEECH + VIDEO
HISTORISCH VIER AMERIKAANSE STATEN ZEGGEN JA TEGEN HOMOHUWELIJK
HERVERKIEZING OBAMA DANKZIJ HOLEBI'S, AFRIKANEN ENZ...
EERSTE OPENLIJKE LESBIENNE VERKOZEN IN AMERIKAANSE SENAAT
MEER DAN 500 PSYCHOANALYTICI PRO OPENSTELLING HUWELIJK HOLEBI'S
HOMO PINGUIN KOPPEL TROTSE PAPA'S VAN KUIKENTJE
WET ROND POLYGAMIE EN HOMOHUWELIJK OP KOMST IN TAIWAN
CANTONESE ZANGERES KOMT UIT DE HOLEBI KAST
EXPLOSIEVE GROEI STEUN HOLEBI HUWELIJK TE DANKEN AAN JE GROOTOUDERS
UNIEK EERSTE OPENLIJKE HOLEBI POLITICUS IN AFRIKAANSE HOMOFOBISCHE KENIA

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 13 November, 2012 en 2374 keer gelezen.