NIEUW: holebi dating - zoek je de ideale partner of een leuke date? Ga naar onze dating pagina ...

Je leest:

Adje bekend van show Paul de Leeuw gaat partneren met vriend.
Arijan van Bavel, bekend van zijn rol als Adje het domme typetje uit de shows van Paul de Leeuw, gaat partneren met zijn vriend Joris Bengevoord. Het koppel is al enkele jaren samen en vond het tijd voor een verbintenis.

Arijan en Joris kozen voor een geregistreerd partnerschap en gaat vooralsnog niet trouwen. Het aanstaande paar wil het bij een intiem gezelschap genodigden houden, ook al worden er 130 mensen op het feest verwacht. Paul is echter niet uitgenodigd.

De side kick van Paul de Leeuw was jarenlang een vaste waarde in diens met een Gouden Televizier-Ring bekroonde zaterdagavondshow Mooi! Weer De Leeuw. Nadien startte Van Bavel een theater-project in Tilburg dat geen onverdeeld succes was en zelfs leidde tot een plaatselijke bestuurscrisis.

Extra
Het type Adje ontstond toen Arijan lid was van de groep de Zingende Decoupeerzaag, die van zijn eigen productiehuis is waarmee hij optrad in zijn eerste theatervoorstelling de Revue van Nu. Tijdens het bedenken van deze voorstelling ontstond in 2004 het typetje Adje van Nispen, een nerd die iets wegheeft van Napoleon Dynamite. In 2005 zag Van Bavel de oproep van Paul de Leeuw voor zijn nieuwe programma Mooi! Weer de Leeuw. Daarin vertelde De Leeuw dat als men een wens had je een mailtje moest sturen naar de redactie van het programma. Van Bavel besloot een mailtje sturen als zijn alter ego Adje en zo reclame te maken voor hun allereerste theatervoorstelling de Revue van Nu. Adje en de andere leden van de Zingende Decoupeerzaag werden uitgenodigd om langs te komen in de studio waar hun wens zou worden behandeld. Zowel De Leeuw als de redactie wisten toen niet dat Adje en de andere leden van de Zingende Decoupeerzaag een rol speelden. Op 27 augustus 2005 zat Adje dan ook voor de allereerste keer in het programma Mooi! Weer De Leeuw. Toen adje een week later terug kwam mocht hij samen met Paul een liedje zingen, en onstond er een klik tussen de twee. Thuisgekomen na de opname had De Leeuw wel zijn vragen over de echtheid van Adje en besloot op onderzoek uit te gaan. Al snel kwam hij erachter dat achter Adje eigenlijk acteur Arijan van Bavel schuil gaat. Besloten werd om de site van de Zingende Decoupeerzaag offline te zetten. En werd besloten dat de Leeuw de act van Adje gewoon met hem meespeelde. Het publiek was dan ook in eerste instantie niet op de hoogte en men liet het publiek dan ook in de waan over het echte verhaal van Adje. De Volkskrant onthulde uiteindelijk wie Adje werkelijk was. Adje werd De Leeuws vaste sidekick en ondersteunde hem bij het vervullen van wensen. Na een tijdje kreeg Adje een eigen item in het programma met de naam Adje's A-team. In Adje's A-team konden kijkers vrienden worden met Adje. Daarvoor konden kijkers een mailtje sturen met daarin een wens of opdracht die ze graag met Adje zouden uitvoeren. De wensen en vragen werden dan uitgezocht en mensen die gekozen werden mochten naar de studio komen. Adje heeft in Adje's A-team dan ook allerlei opdrachten vervuld van verkleed als witte boon in tomatensaus springen tot sumo worstelen. Arijan was nooit op de hoogte van de wensen en werd er tijdens de opnames mee geconfronteerd zodat hij kon improviseren. Paul ging vaak erg ver met Adje die hij allerlei liet doen en vaak van hot naar her sleurde wat hilarische televisie opleverde. Op 29 mei 2010 was de allerlaatste uitzending van Mooi! Weer de leeuw, hierna stopte de de samenwerking tussen Van Bavel en de Leeuw. Meer info over Arijan: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 16 November, 2012 en 5283 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

25 juli 2020 - Amsterdam Pride Online + Walk
03 augustus 2020 - Queer Arts Festival
17 oktober 2020 - Mister Gay Belgium

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Antwerp Pride (5 - 9 Augustus) online, buiten, films, enz...

 

Open brief: steun je lokale Vlaamse holebi & trans+ onderneming en horecazaak.

 

Studente Thomas More-Hogeschool Mechelen genomineerd voor Podcastprijs over haar comingout + podcast.

 

Brugge legde (2de) regenboogzebrapad aan op unieke plaats.

 

3 tot 9 augustus: Queer Arts Festival Antwerp, (eerste groot holebi+ trans+ festival tijdens coronacrisis).

 


Buitenlands nieuws

Turkse president zet bevolking aan tot holebi- en transfobie en haat.

 

Ondanks Covid 19 komen duizenden holebi's, interseks trans+ & sympathisanten op straat in Parijs + video.

 

Zuid-Afrika keurt wet goed die ambtenaren verbied homohuwelijken te weigeren.

 

Amsterdam Pride 9 dagen feest online (25/07 - 02/08), maar ook Pride Walk & demonstratie. + video.

 

Holebi's en transgenders boos op Facebook.

 

Nederland komt tegemoet aan mensen die zich geen man of vrouw voelen.

 

Opnieuw jonge homo aangevallen in het Nederlandse Enschede.

 


Showbizz & Sport

Nederlands presentator en ex zanger Gordon herviel en schaamt zich diep.

 

Plus-size transgender model schrijft geschiedenis in Calvin Klein Pride campagne + video

 

Brits acteur uit de kast via Instagram.

 

Actrice, zangeres en voormalig kindsterretje Raven Symone en vriendin gehuwd.

 

Beste videogame van 2020 bevat lesbisch hoofdpersonage.