Hetero jongens moeten als straf elkaars hand vast houden op school + video.Op een Amerikaanse school moesten twee hetero jongens als straf elkaars hand vast houden in een publieke school ruimte. Vijftien minuten moesten de jongens die hun gezichten verborgen elkaars hand vast houden.

De The Westwood High School in Arizona kwam met de straf nadat de twee jongens met elkaar hadden gevochten. Ze mochten kiezen tussen geschorst worden van school of elkaars hand vijftien minuten vast houden. Ondertussen verschijnen er tal van foto's van de twee gestrafte jongens op het internet met daarbij tal van negatieve reacties.

Sommige studenten noemden het een kinderachtige straf, anderen noemden het vernederend, nog anderen zeiden dat het een belediging is voor homo's omdat men door de straf de indruk wekt dat homo's belachelijk zijn en dat je met hen mag lachen, nog anderen zeiden dat de straf aanzet tot pesterijen in het bijzonder van holebi's. De twee gestrafte jongens kregen heel wat naar hun hoofd geslingerend van de omstaande studenden, ze riepen zelfs dingen als: 'hé zijn jullie homo?', en er werden ook homofobe beledigingen geroepen.

De staf, die ook kort gefilmd werd toont aan dat het nog steeds niet vanzelfsprekend is om homo of holebi te zijn. Volgens een woordvoerder van de school heeft de leraar van de jongens de straf zelf bedacht maar staat de school niet achter zijn keuze. Bekijk hieronder het filmpje:


EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
WERELD AIDS DAG MET INFO OVER BELGIE NEDERLAND VS VK ENZ
SPEELGOED FOLDER MET NIET GENDER GEBONDEN SPEELGOED UIT
VANAF 1 DECEMBER VERPLICHT LESSEN OVER HOLEBI'S OP ALLE SCHOLEN
TWEE ZAKEN BEKEND UIT BELG NATIONAAL PLAN TEGEN HOMOFOBIE
HOLEBI JONGEREN ZEER VEEL LAST VAN HOMOFOBIE OP SCHOOL
PRINSEN WILLIAM EN HARRY AMBASSADEURS AIDS FONDS IN NAVOLING VAN MOEDER
HETERO MANNEN REAGEREN OP HOMO'S DIE HEN UITDAAGDEN IN VIDEO + FILMPJE
LESBIENNES DAGEN HETERO VROUWEN UIT IN FILMPJE
HOMO'S DAGEN HETERO'S UIT IN FILMPJE
PRINS HARRY HALF NAAKT IN LONDENSE HOMO BAR
HOLEBI EN HETERO OPGEPAST MET ANALE EN ORALE SEKS
TRANSGENDER GEDENKDAG HERDENKT DUIZENDEN DODEN, OOK IN BELGIE + VIDEO
HOMO PINGUIN KOPPEL TROTSE PAPA'S VAN KUIKENTJE

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 01 December, 2012 en 4041 keer gelezen.