De meest domme uitspraken over holebi's.
De meest domme uitspraken over holebi's door hetero's in de media van de afgelopen dagen.

Vandaag:
De Italiaanse wetenschapster en journaliste Gian Paola Vanoli beweert dat vaccins holebi maken. "Wanneer een kind een vaccin krijgt, komt er een soort vergif in het lichaam, en dat maakt kinderen homo of lesbisch. Het is een probleem dat we ook terug vinden in voorbije generaties, omdat homoseksuelen nu kinderen willen en deze kinderen krijgen het DNA van hun ouders! Elk vaccin produceert homoseksualiteit omdat het onze personaliteit blokkeert, in de toekomst zullen er dus veel meer holebi's zijn, en dat is een ramp". Vanoli die ook beweert dat het drinken van urine de perfecte kuur is, is ook een naturopata, een wetenschapster die de principes van de huidige wetenschap ontkent. Verder zegt ze dat ze weet dat de Wereld gezondheidsorganisatie van mening is dat homoseksualiteit geen ziekte is maar dat haar dat niets kan schelen, volgens haar is het wel een ziekte, die kan worden genezen door het drinken van urine...smakelijk!

Gisteren
Zei de pas verkozen Braziliaanse mensenrechten baas Marco Feliciano dat feminisme er voor zorgt dat mensen holebi worden. Feliciano, die ook evangelist is zei: "Wanneer je vrouwen gelijke rechten geeft dan mannen dan zullen ze willen gaan werken en zullen ze het moederschap verwaarlozen of erger nog ze zullen helemaal niet meer trouwen of zelfs een relatie aangaan met iemand van hetzelfde geslacht. Ik zie nu al subtiele veranderingen die het gezin aantasten wanneer je mensen aanzet om hun instincten te laten varen, ze gaan samen wonen met iemand van hetzelfde geslacht en vernietigen zo de familie waarden. Feminisme creëert een maatschappij met alleen maar homoseksuelen, je ziet nu al dat het een trend is bij onze kinderen".

Enkele dagen geleden
Beweerde Natalia Paris, een Colombiaans model, dat kinderen holebi worden door het eten van kip die is geïnjecteerd met vrouwelijke hormonen. De dame zegt haar kennis te baseren op wetenschappelijke rapporten die aantonen dat wanneer kinderen het vlees eten van kippen die met vrouwelijke hormonen werden ingespoten, homo worden. Haar uitspraken sluiten aan bij eerder gelijksoortige uitspraken in 2010 door de Boliviaanse president Evo Morales, die beweerde dat het eten van kip holebi maakt "De kip die ze eten zit tjokvol vrouwelijke hormonen en zodra mannen deze kip eten, worden ze steeds minder man," zei de president toen, die verder ook nog beweerde dat ook het eten van Nederlandse aardappelen mensen holebi maakt.

holebi info eigen berichtgeving 2013

Dit bericht is gepost op 22 March, 2013 en 3273 keer gelezen.