Hetero Rapper zegt: homofobie in muziek is gestoord + video.

De Amerikaanse rapper A$AP Rocky vindt het krankzinnig dat homoseksualiteit in de muziekindustrie nog steeds een probleem is. Leuk nieuws daar we in het verleden vaak enkel te maken kregen met homofobe rappers in de media.

A$AP Rocky, 25, die in het echt Rakim Mayers heet zegt: "We zijn 2013, en het is jammer dat er nog steeds mensen zijn die zich opwinden over holebi's. Dat is gestoord. Het ergert me dat dit onderwerp er nog toe doet als het op hip-hop aankomt, want het zorgt ervoor dat iedereen in hip-hop kleingeestig en dom lijkt, en dat is niet waar,".

De zanger wil een voorbeeld zijn voor anderen. We hebben mensen als Jay-Z. We hebben mensen als Kanye. We hebben mensen als ik. We zijn allemaal sprekende voorbeelden van mensen die niet zo denken. Ik behandel iedereen gelijk, dus ik wil er zeker van zijn dat mijn luisteraars en volgers hetzelfde doen als ze mij representeren.

Holebi.info vond nog een leuke video waarin Asap Rocky zich vorig jaar uitsprak over homofobie, daklozen en interraciaal dating:


EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
RAPPER SNOOP DOGG ZEGT HIP HOP WERELD IS KLAAR VOOR AANVAARDING HOLEBI'S (Augustus 2012)
EX HOMOFOBE RAPPER 50 CENT KOMT OP VOOR FRANK OCEAN EN HOLEBI'S (Juli 2012)holebi info eigen berichtgeving 2013

Dit bericht is gepost op 26 March, 2013 en 2618 keer gelezen.