Amerikanen tonen massaal support holebi huwelijk op Facebook en Twitter.
Duizenden Amerikaanse Facebook en Twitter gebruikers tonen de laatste dagen hun support voor het homo-huwelijk met de alternatieve versie van het Human Rights Campaign (HRC) logo. Het logo dat normaal gezien blauw en geel is, werd voor de gelegenheid aangepast.

Het logo werd meer dan 100.000 keer verspreid, en bewerkte versies werden meer dan 10 miljoen keer verspreid in de VS. Bewerkte versies bevatten o.a foto's van Madonna, Beyoncé, Star Trek acteur George Takei, satirische afbeeldingen van God, Vrouwen die elkaar kussen een foto van de Lion King maar ook foto's van de populaire televisieshow True Blood met vampieren tanden als onderdeel van het gelijkheidssymbool.

HRC marketing directeur Anastacia Khoo liet weten blij te zijn met de grote verspreiding van het HRC logo en zei ook bijzonder verrast te zijn over de creativiteit van de Amerikanen en hun support voor gelijkheid voor iedereen. De website van het HRC werd de laatste dagen 60% meer bezocht dan normaal.

Meer info kan je vinden via onderstaande eerste link bij een greep uit ons overige nieuws, waardoor het support zoals hierboven beschreven is ontstaan onder duizenden Amerikanen, hetero en holebi, uit onderzoek bleek recent dat ruim 60% van de Amerikanen voorstander is van het homo-huwelijk.

holebi info eigen berichtgeving 2013

Dit bericht is gepost op 27 March, 2013 en 2692 keer gelezen.