Nieuwe Boysband brengt singel uit over en voor holebi's + video.Een splinternieuwe Britse boysband heeft zopas zijn singel 'Pride' uitgebracht waarmee het de holebi gemeenschap steunt. De opbrengst van het nummer gaat integraal naar de Britse holebi rechtenorganisatie Stonewall.

De band met de naam Class A bestaat uit: James Poole, Robin Varley, Jake Birnie, Seb Kinder, Craig Plant en Sean Ryan. De jongens hopen met hun band een samenhorigheids gevoel te brengen onder de holebi en transgemeenschap en vragen daarbij aandacht voor anti discriminatie en pestgedrag tegenover holebi's en transgenders. De song 'Pride' gaat over zelfaanvaarding en het vinden van aanvaarding.

De singel kwam er nadat de groep had opgetreden tijdens het Britse nationale studenten pride feest. Experts uit de muziek industrie stelen dat de groep nu al de nieuwe generatie van mannelijke groepen in de popmuziek vertengenwoordigen. Class A is als groep ook al ambassadeur van de liefdadigheid organisaties: het Terrence Higgins Trust, NOH8 en Mencap. Op dit moment werken ze aan hun eerste album.

Het nummer 'Pride' is al verkrijgbaar via iTunes en Amazon. De single is uitgebracht door Universal Music, het label van openlijk homoseksuele rapper Frank Ocean. Voor wie info wil over deze boysband: website: Klik hier en voor de facebookpagina: Klik hier Hieronder kan je een video bekijken opgenomen tijdens het optreden van de groep op het Student Pride feestje van dit jaar.


EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
NEDERLANDSE ANTI (HOLEBI) PEST FILM WINT PRIJS + VIDEO
HOLEBI MAGAZINE ZIZO WORDT GRATIS EN KRIJGT BROERTJE
ZANGERES BEYONCE KOMT OP VOOR HOLEBI'S + 2 VIDEO'S
BELG HOLEBIFOON WAARSCHUWT HOLEBI'S VOOR AFPERSING VIA CHAT
ACTEUR FERRY DOEDENS HELPT GRAAG HOLEBI'S UIT DE KAST
HOMO'S KOMEN UIT DE KAST TEGEN HOMOHUWELIJK EN ADOPTIE RECHTEN
HETERO RAPPER TEGEN HOMOFOBIE
DE MEEST DOMME UITSPRAKEN OVER HOLEBI'S
NEDERLANDS ZANGER GORDON OPGENOMEN IN HET ZIEKENHUIS
AMERIKANEN TONEN STEUN HOLEBI HUWELIJK OP FACEBOOK EN TWITTER
LESBISCHE ZANGERES OPGEPAKT NA DRONKEN OPSTOOTJE

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 02 April, 2013 en 3126 keer gelezen.