22-jarige homo is een zeemeerman + 2 video's.
Een 22 jarige homo uit Florida wiens hele leven draait om zeemeerminnen is het onderwerp van een documentaire My Crazy Obsession. Eric Ducharme, 22, is niet alleen gek op zeemeerminnen maar is er ook een, of beter gezegd een zeemeerman.

Ducharme gaat erg ver in zijn obsessie. Hij eet, ademt en slaapt zoals een zeermeermin, kortom het is zijn levensstijl geworden. De jongeman doet niets liever dan zwemmen als een zeermeerman en zwemt daarbij wonderwel zonder duikfles en kan ondertussen na veel oefenen al vier minuten zijn adem in houden. "Wanneer ik mijn staart aan doe stap ik in een andere wereld wanneer ik in het water ga. Het heeft lang geduurd voor ik mijn plek in het leven vond, onderwater voel ik me vrij en weg van de wereld," aldus de zeemeerman.

Zijn vriend Matthew werd bij de eerste date meteen geintroduceerd in het bizarre leven van Eric. "Wanneer hij gaat zwemmen dan zie ik hem een tijdje niet meer, hij leeft dan even in zijn eigen wereldje. Het is fijn om deel uit te maken van zijn leven. Soms zijn er wel mensen die zeggen wat doet een man met een staart in het water? dat moet een vrouw zijn, maar ach, mensen zeuren altijd wel over iets," aldus het vriendje van de zeemeerman.

Ducharme maakt zelf zeemeermin staarten die ondertussen al werden gebruikt door sterren als Lady Gaga en aan bod kwamen in shows zoals de Duitse versie van Next Top Model. Hieronder kan je twee filmpjes bekijken van de zwemmende zeemeerman:


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 03 April, 2013 en 9818 keer gelezen.