Nanny actrice in serie getrouwd met homo gebaseerd op eigen leven.Actrice Fran Drescher, eveneens al jaren holebi activiste, en bekend van de komische serie The Nanny is nu ook te zien in de serie Happily Divorced over het leven met een homo ex echtgenoot. Deze komische serie is gebaseerd op het ware leven van Drescher, want de actrice was destijds gehuwd met Peter Marc Jacobson die tijdens hun huwelijk uit de kast kwam als homo, in 1999 ging het koppel in vriendschap uit elkaar, sinds dien zet de actrice zich regelmatig in voor holebi's. Vorig jaar trouwde ze nog twee homo's (zie link naar nieuws artikel onderaan).

De serie Happily Divorced is nu eindelijk ook bij ons te zien - elke werkdag op VIJF. De serie is al enkele jaren te zien in het buitenland en verscheen voor het eerst op Tv in 2010. In juli van vorig jaar werd de show hernieuwd en kwam seizoen met 12 afleveringen. De komische serie is trouwens gemaakt door Drescher en haar ex man die getrouwd waren van 1978 tot 1999. Oorspronkelijk was Dreschers plan om de show alleen maar te schrijven en produceren, maar uiteindelijk besloot ze de rol zelf te spelen. De rol van haar ex wordt gespeeld door John Michael Higgins.

Het verhaal: Drescher speelt een bloemiste in Los Angeles en op een dag zegt haar man dat hij denkt dat hij homo is. Ze kunnen het zich niet veroorloven om te verhuizen en na de scheiding wonen de twee nog steeds samen, over het algemeen rustig. Terwijl Fran probeert deze moeilijke situatie te beheersen, wil zij weer in de 'Dating Pool' springen om een nieuwe liefde te vinden. De show is opgenomen in de CBS Radford Studios in de "Studio City" in de buurt van Los Angeles voor een livepubliek.

'Happily Divorced', elke werkdag vanaf maandag 8 april, om 18.35 uur. Morgen (woensdag) de tweede aflevering.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
FRAN DRESCHER TROUWDE TOM EN RUSSEL 20 JAAR SAMEN MET TWEE KIDS + FOTO'S EN VIDEO (Maart 2012)

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS
ACTRICE EN ZANGERES VERLOOFD - HET VERHAAL VAN HET AANZOEK
ROCKBAND STUURT PRO HOLEBI BOODSCHAP NAAR 8 MILJOEN FANS
HOMOFOBE AANVAL OP ZWEEDSE POLITICUS IN GRIEKENLAND DOOR EUROCRISIS
STEEDS MEER AMERIKANEN PRO HOLEBI HUWELIJK
BRAZILIAANSE ZANGERES KOMT UIT DE KAST MET VROUW
LICHTE STRAF VOOR DADER HOMOFOOB GEWELD EN FOLTERING IN AALST
LIBANON VOERT NOG STEEDS ANALE TESTEN UIT OP HOMO'S
HETERO RAPPER TEGEN HOMOFOBIE
DE MEEST DOMME UITSPRAKEN OVER HOLEBI'S
ZANGERES BEYONCE KOMT OP VOOR HOLEBI'S + 2 VIDEO'S

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 08 April, 2013 en 2949 keer gelezen.