Actrice en zangeres verloofd - het verhaal van het aanzoek.


Trouwe lezers van holebi.info konden het in 2011 al lezen dat actrice Sara Gilbert en zangeres Linda Perry een koppel zijn. Vandaag kwam het nieuws dat de twee verloofd zijn. Gilbert is o.a bekend van de komische serie Roseanne, Perry is bekend als zangeres van de voormalige band 4 Non Blondes.

Linda deed recent een huwelijks aanzoek aan Sara. De actrice zegt dat het als een complete verrassing kwam. Ze werd gevraagd tijdens een picknick in een park. Sara verteld hoe het gebeurde: "We zaten in een park met een picknick, een straat muzikant speelde ons favoriete liedje, ik dacht dat is raar, maar vond het wel magisch en leuk. Toen het liedje gedaan was zei ze (Linda) plots ik ga hem vragen ons ander liedje te spelen, maar het ander liedje is nogal speciaal, en ik dacht die jongen zal het niet kennen, en dan plots vanuit het niets, springen de picknickers naast ons recht en nemen instrumenten van onder hun dekens vandaan en beginnen ons liedje te spelen, Love Song van The Cure. Dan loopt ze naar haar rugzak en neemt daar een T-shirt uit, op de eerste stond te tekst: 'Will," op een tweede die ze daar over heen trok stond 'You,' op weer een volgende 'Marry,' en nog een volgende 'Me,' en de laaste was er eentje met een vraagteken op. Toen ging ze opnieuw naar haar rugzak en kwam naar me toe met een ring. En toen zei ze draai je om, en daar zag ik onze moeders staan en enkele vrienden. En ik dacht, wow, dit is het meest wonderbaarlijke huwelijksaanzoek ooit". Natuurlijk zei Sara 'Ja' op het aanzoek en zodoende zijn de twee nu verloofd, wanneer de trouwerij volgt is nog niet bekend.

Extra:
Sara Gilbert, die pas in 2010 uit de holebi kast kwam, heeft twee kinderen een 6-jarige zoon Levi en een 4-jarige dochter Sawyer, die ze in co-ouderschap opvoed met haar ex Allison Adler. Sara en Linda zijn een koppel sinds 2011.

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS
NANNY ACTRICE NU IN SERIE OVER GEHUWD MET HOMO - GEBASEERD OP HAAR EIGEN LEVEN
HOMOFOBE AANVAL OP ZWEEDSE POLITICUS IN GRIEKENLAND DOOR EUROCRISIS
ROCKBAND STUURT PRO HOLEBI BOODSCHAP NAAR 8 MILJOEN FANS
HOMO KOPPEL TROUWT ALS EERSTE OP DE AFRIKAANSE TRADITIONELE MANIER + FOTO'S EN VIDEO
JENS EN DIEGO (deelnemers VTM uit de kast) ZEGGEN SORRY
VIDEO: GESPREK MET 5 JARIGE OVER HOLEBI HUWELIJK - SOMMIGEN NOEMEN HET KINDERMISHANDELING
BRAZILIAANSE ZANGERES KOMT UIT DE KAST MET VROUW
URUGUAY TWEEDE LATIJNS AMERIKAANSE LAND WAAR HOLEBI'S MOGEN TROUWEN
ROCKBAND LEGT CONCERT STIL VOOR HOMO HUWELIJKS AANZOEK + VIDEO
ELKE DAG VIER BOETES TEGEN HOMOFOBIE IN BRUSSEL
NIEUWE BRITSE BOYSBAND BRENGT SINGEL VOOR EN OVER HOLEBI'S UIT + VIDEO

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 08 April, 2013 en 2898 keer gelezen.