Aanslag in Boston is schuld van holebi's en van Ellen DeGeneres.
Het is weer zover: de homofobe Westboro Baptist church, onder leiding van Fred Phelps, geeft opnieuw de schuld aan holebi's voor een aanslag. Eerder deden ze dat ook na enkele natuurrampen. De anti holebi kerk zegt dat de aanslag bij de aankomst van de marathon in Boston, in de Amerikaanse staat Massachusetts een straf is van God omdat de staat holebi's toe staat te trouwen.

De kerk staat al jaren bekend om zijn extreem homofobe houding waarbij ze leuzen roepen als: 'God haat homo's', God straft Amerika', enz... Ze betogen op militaire begrafenissen, en ze claimen dat natuurrampen en terroristische aanslagen een straf zijn van God omdat Amerika holebi's steeds meer gelijke rechten geeft. Dit keer is de aanslag in Boston de straf van God: "God zond Boston enkele bommen voor de zonde die Massachusetts beging door het homohuwelijk toe te laten. Shame Usa Doom," stond te lezen in een tweet van de kerk.

De Westboro Baptist church valt ook regelmatig beroemde holebi's aan of bekende hetero's aan die pro holebi zijn. Samen met de tweet over de aanslag in Boston stuurde ze ook een tweet over Ellen DeGeneres waarin stond: "Iedereen kan bedankt zeggen tegen @TheEllenShow voor haar support voor het homohuwelijk, dat is de reden waar God bommen stuurde naar Boston."

Onder de deelnemers aan de Boston marathon liepen ook enkele holebi's mee die geld inzamelden voor holebi en transgender goede doelen. De homofobe kerk gaf eerder gelijkaardige commentaar over natuurrampen en andere aanslagen, recentelijk nog rond de schietpartij in Connecticut in december van vorig jaar waarbij 20 kinderen om het leven kwamen, ook dit was volgens de kerk een straf van God voor het groeiende support van Amerika voor holebi's. De Amerikaanse staat Massachusetts was in 2004 de eerste die het homohuwelijk legaliseerde, en momenteel zijn er nog steeds maar 8 Amerikaanse staten, en nog vier op komst, waar het homohuwelijk legaal is.


EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
KLEINDOCHTERS VAN FRED PHELPS (Westboro Baptist Church) VERLATEN HOMOFOBE KERK (februari 2013)
SCHIETPARTIJ OP LAGERE SCHOOL IN VS IS SCHULD VAN HOLEBI'S (December 2012)

EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
STEEDS MEER AMERIKANEN PRO HOLEBI HUWELIJK
BEROEMDSTE HOLEBI KRANT VAN NEDERLAND BLIJFT BESTAAN
RESULTAAT ONDERZOEK SEKSUELE INTIMIDATIE BIJ VROUWEN HOLEBI'S EN TRANS VROUWEN IN ANTWERPEN
HETERO EN HOLEBI PROTEST TEGEN VERWIJDERING HOLEBI ZEBRAPAD - INWONERS MAKEN ZELF HOLEBI ZEBRAPAD + FOTO'S EN VIDEO
OUT'S 2013 POWER LIST - HOLEBI TOP 50 MEEST INVLOEDRIJKE HOLEBI'S
GENK EN EEKLO ZETTEN ZICH IN VOOR HOLEBI'S EN TRANSGENDERS
ROCKBAND STUURT PRO HOLEBI BOODSCHAP NAAR 8 MILJOEN FANS
NEDERLANDSE HOLEBI'S PROTESTEERDEN TEGEN POETIN + FOTO'S

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 16 April, 2013 en 2864 keer gelezen.