Homo prof basketter krijgt doodsbedreigingen en kerkclan claimt God haat NBA.

Recent kon je lezen over de historische coming out van een Amerikaanse NBA prof basketter die zelfs van President Obama en de First lady felicitaties kreeg. Na de vele positieve reacties van duizenden mensen komen er ook negatieve reacties.

Jason Collins, de eerste Amerikaanse NBA prof basketbalspeler kreeg vele positieve reacties, maar spijtig genoeg komen er nu ook negatieve reacties. Een nieuws bericht waarbij hij zelfs doodsbedreigingen krijgt en eentje vanuit de bekende homofobe kerkclan de Westboro Baptisten kerk van Fred Phelps bekend van hun demonstraties op begrafenissen, en bekend van de schuld geven aan holebi's van alle natuurrampen en terroristische aanslagen in de VS.

Via twitter kreeg Collins enkele lelijke haatboodschappen en zelfs doodsbedreigingen na zijn coming out. Enkele van die tweets gingen als volgt: 'Collins beschrijft zijn homo zijn als geweldig, het doet mij braken en ik wil hem vermoorden', en 'Collins moet de doodstraf krijgen the west is crazy'. Anderen wensen de sportman gewoon dood. Gelukkig gaat het hier om een minderheid maar er zal natuurlijk maar één gek tussen lopen...

En dan is er natuurlijk weer de Westboro Baptisten kerk die opnieuw van zich laten horen en zich nu richten tegen het NBA en laten weten dat ze enkele wedstrijden zullen aanwenden om te protesteren. Ze hebben alvast nieuwe bordjes gemaakt waarop nu te lezen staat: GodH8sTheNBA (God haat NBA). Volgens hen zit de NBA 'full of fags', die elkaar aflikken in de kleedkamers. De kerkclan laat weten te zullen demonstreren op een komende wedstrijd in Oklahoma, en ze zullen natuurlijk weer tal van bordjes bij zich dragen met daarop teksten als: 'God haat homo's', 'Amerika is verdoemd' en dan nu ook 'God haat de NBA'.

EERDER KON JE BIJ ONS LEZEN:
AANSLAG IN BOSTON IS SCHULD VAN HOLEBI'S EN VAN ELLEN DEGENERS ALDUS HOMOFOBE KERK CLAN
KLEINDOCHTERS VAN FRED PHELPS (Westboro Baptist Church) VERLATEN HOMOFOBE KERK
EEN GREEP UIT ONS OVERIGE NIEUWS:
UNIEK: AMERIKAANS NBA SPELER: 'I'M BLACK AND GAY'
OBAMA, FIRST LADY EN EX (homo) BASKETBAL PROF FELICITEREN JASON COLLINS MET COMING OUT
10de AMERIKAANSE STAAT MET HOLEBI HUWELIJK IS EEN FEIT
PRIMEUR NOG DRIE BRAZILIAANSE STATEN WAAR HOLEBI'S MOGEN TROUWEN
AMERIKAANSE JODEN MEEST HOLEBI VRIENDELIJK VAN ALLE AMERIKANEN
ER MOET EEN EINDE KOMEN AAN VERPLICHTE STERLISATIE VAN TRANSGENDERS ALDUS RAAD VAN EUROPA
EERSTE EN ENIGE HOMO PRINS (ter wereld) PRESENTEERT EERSTE HOMO FILM IN INDIA OOIT

MEER NIEUWS: KLIK HIER


holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 02 May, 2013 en 2833 keer gelezen.