Neil Patrick Harris presenteert voor vierde keer Tony awards.


Acteur Neil Patrick Harris mag voor de vierde keer de Tony Awards presenteren. De uitreiking van deze belangrijke theaterprijzen gaan door op 9 juni en worden live uitgezonden op CBS vanuit het legendarische Radio City Music Hall in New York. Prijzen worden uitgereikt aan theaterproducties en acteurs op Broadway.

Harris liet weten zowel vereerd als blij te zijn dat hij de awards show opnieuw mag presenteren. De acteur mocht eerder al de 63ste, 65ste en 66ste editie presenteren. Dit jaar op de 67ste editie zal hij ook optreden als producer samen met executive producers Ricky Kirshner en Glenn Weiss of White Cherry Entertainment.

De acteur is openlijk homo en kwam in 2006 uit de kast. Samen met zijn vriend David Bruka heeft hij via een draagmoeder twee kinderen: zoontje Gideon Scott en dochter Harper Grace, de tweeling werd geboren in oktober 2010. Harris is ook een voormalig kindsterretje die zijn debuut maakte in zowel Clara's Heart als Purple People. Een jaar later kreeg hij de titelrol in de televisieserie Doogie Howser M.D. Ondertussen was hij al in een veertig tal films, 6 televisieshows te zien en speelde hij in 9 theaterstukken en musicals. In 2011 kreeg hij een ster op de beroemde Hollywood Walk of Fame.

EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS:
HOMO ACTEUR HEEFT MEER WERK SINDS ZIJN COMING OUT
BOEK VOORSTELLING - JE LEVEN ZAL VERANDEREN NA HET LEZEN VAN DIT BOEK
UNIEK HOMO HEEFT 24 KINDEREN - HET VERHAAL VAN MARKUS
WELDRA 12de AMERIKAANSE STAAT WAAR HOLEBI'S KUNNEN TROUWEN
STERKSTE HOMO TER WERELD BREEKT WERELDRECORD EN HEFT 252 KG
OPEN VLD POLITICUS WIL ONDERZOEKEN OF HOMO'S OOK STAMCELLEN MOGEN OF KUNNEN DONEREN
AMERICAN FOOTBALL SPELER KOMT UIT DE HOLEBI KAST
2 BRITSE HETERO TIENERS STARTEN CAMPAGNE TEGEN HOMOFOBISCH PESTEN OP SCHOOL

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 12 May, 2013 en 2357 keer gelezen.