Cyberactivisten van Anonymous komen opnieuw op voor holebi's.De cyberactivisten van Anonymous komen opnieuw op voor holebi's. Zopas hebben ze operatie Justice4Kaitlyn opgezet. Het gaat over het verhaal van Katilyn Hunt die recent werd gearresteerd wegens het hebben van een lesbische relatie met een minderjarige. Deze relatie begon toen beide meisjes minderjarig waren, maar toen Kaitlyn recent 18 werd trokken haar schoonouders naar de politie en lieten haar opsluiten wegens het hebben van seks met een minderjarige en kindermisbruik, volgens de schoonouders heeft Kaitlyn hun dochter lesbisch gemaakt, de dochter ontkend.

Kaitlyn riskeert enkele jaren gevangenisstraf en een registratie als zedendelinquent. De zaak kreeg ondertussen al veel media aandacht voornamelijk omdat velen stellen dat het hier gaat om een homofobe houding van de rechter die een uitspraak moet doen in de zaak, en die verantwoordelijk is voor het feit dat het meisje nu achter de tralies zit. De activisten van Anonymous lieten weten dat ze de school willen lastig vallen en dat ze eisen dat de rechter ontslagen wordt, ze dreigen met een petitie van 200.000 handtekeningen die daar voor moet zorgen. Volgens Anonymous is intolerantie een ziekte van Amerika en zijn ze het beu te betalen voor mensen zoals rechter Brian Workman. In een brief schrijven ze o.a dat Kaitilyn een jong dapper meisje is dat toen ze nog minderjarig was al een lange tijd een relatie had met een ander meisje, en stellen dat Workman niet het recht heeft het leven van dit jonge meisje te verpesten. "Er zijn tal van mensen die hopen dat onze verkozenen geen vervolgers zijn van jonge mensen omwille van hun seksuele geaardheid, de uitspraken die u doet zijn niet langer van deze tijd," aldus Anonymous.

De ouders van Katilyn hebben ondertussen de facebook pagina Free Kate opgestart die ondertussen al 39.000 leden heeft. Ook anderen starten al een gelijkaardige facebook pagina. Het meisje waarmee Katilyn een relatie had zegt dat ze nooit door Katilyn werd gedwongen om een relatie te hebben en ontkent ook het feit dat haar ouders beweren dat Katilyn haar lesbisch heeft gemaakt. De ouders van Katilyn hadden nooit problemen met de lesbische relatie van hun dochter. Katilyn riskeert 15 jaar gevangenisstraf en een registratie als zedendelinquent. Er was haar een schikking voorgesteld waarbij ze twee jaar huisarrest kreeg maar dat heeft ze ondertussen geweigerd waardoor ze stafwettelijk zal worden vervolgd wegens kindermisbruik. Katilyn was 17 haar vriendinnetje 15 toen ze een relatie begonnen. Het is niet de eerste keer dat Anonymous op komt voor holebi's. Eerder keerden ze zich tegen de zwaar homofobe baptisten clan en ook een keer tegen de homofobe wetten in het Afrikaanse Oeganda.

EERDER KON JE BIJ HOLEBI.INFO LEZEN:
AMERIKAANSE LESBISCHE TIENER GEARRESTEERD WEGENS LESBISCHE RELATIE (Mei 2013)
ANONYMOUS KOMT OPNIEUW OP VOOR HOLEBI'S - DIT KEER TEGEN WESTBORO BAPTISTEN CHURCH (December 2012)
ANONYMOUS KOMT OP VOOR HOLEBI'S IN OEGANDA (November 2012)

EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS
VIDEO SPELLETJES HELPEN TEGEN ANTI HOLEBI PESTEN
ALLEREERSTE HOMOHUWELIJK OP BONAIRE VOLTROKKEN
ENGELAND EN WALES ZITTEN IN FASE 3 VAN 5 OMTRENT HOMOHUWELIJK
UNIEK KERK VAN SCHOTLAND STAAT TOE DAT HOLEBI'S PRIESTER WORDEN
HARVEY MILK DAY EERSTE GROTE VOORVECHTER VAN HOLEBI EN TRANS RECHTEN
ANTWERPEN IS KLAAR VOOR DE WORLD OUTGAMES (Holebi spelen en evenement en parties)
CANADESE HOMO'S MOGEN ONDER ZEER STRIKTE VOORWAARDEN BLOED GEVEN

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 25 May, 2013 en 2377 keer gelezen.