Brits zanger brengt holebi videosongs, dit keer met toon karakters door Joe Phillips + 2 video's.Graag uw aandacht voor de Britse singer/songwriter Matt Fishel. Deze jongeman brengt unieke liedjes over holebi-tjes, seksualiteit en liefde. Zopas trok hij met de bekende illustrator en filmmaker Joe Phillips in de studio voor de videoclip van de nieuwe singel 'Boy meets Boy' wat resulteerde in een unieke video clip met toon (animatie) karakters aan de hand van Phillips. Zowel Fishel als Phillips zijn openlijk homo.

Fishel heeft al van in het begin een eigen unieke stijl van liedjes schrijven en zijn songs gaan dan ook openlijk over het geluk, de pijntjes en ervaringen van opgroeiende homo tieners tot jonge homo's. In 2010 startte hij zijn eigen muziek label 'Young Lust Records' in Londen waardoor hij zijn creativiteit helemaal de vrije loop kan laten en niet gehinderd wordt door anderen wanneer hij liedjes schrijft over holebi's en andere thema's die veel mensen aanspreken.

Hieronder twee muziek video's van Fishel. De eerste is zijn nieuwste videoclip met toons door Joe Phillips, de tweede videoclip is van enkele jaren geleden en toont de eerste ervaringen van een homo tiener inclusief de eerste homokus. Voor meer info over de artiest klik onder de tweede video op de link.
Website Matt Fishel: KLIK HIER

EEN GREEP UIT HET OVERIGE NIEUWS:
UNIEK CARTOON TV SERIE OVER JONGENTJE DAT VERANDERD IN EEN MEISJE + VIDEO
MEER DAN 1 MILJOEN BRAZILIAANSE HOLEBI'S OP STRAAT>/u>
2de HOMOFOBE MOORD IN 1 MAAND TIJD IN RUSLAND - MET DANK AAN DE OVERHEID
HETERO DOCHTER VAN EX PRESIDENT KOMT OP VOOR HOLEBI'S
UNIEK HOMO TIENER KOPPELTJE WINT ONVERWACHT CUTES COUPLE WEDSTRIJD OP SCHOOL
DOE MEE AAN BELANGRIJKE ENQUETE ROND HOLEBI EN TRANS OP VRAAG VAN ONZE BELGISCHE OVERHEID
OMA VAN 8 KLEINKINDEREN SCHRIJFT PRO HOLEBI HUWELIJKS LIED MET HULP VAN GOD (en ze is niet religieus) + VIDEO
2 VAN 4 DADERS EERSTE HOMOFOBE MOORD IN BELGIE VOOR ANDERE FEITEN VEROORDEELD

MEER NIEUWS: KLIK HIER

holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 04 June, 2013 en 2425 keer gelezen.